International Baccalaureate (IB)

Exeter College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

International Baccalaureate (IB)

Exeter College

1

Hvordan er det å studere dette kurset, og hvordan vil jeg bli vurdert?

Du skal studere seks fag på tvers av en rekke disipliner å velge fra listen nedenfor. Du velger ett fag fra hver av gruppene 1-5, pluss en fra gruppe 6 eller et annet valg fra gruppe 2, 3 og 4. (Fagtilbudet avhenge av antall studenter og timeplan så tilgjengeligheten av alternativene kan variere).

Tre av fagene skal være på høyere (H) nivå og tre på Standard nivå (S). Du vil også gjennomføre en Theory of Knowledge selvfølgelig, drive forskning undersøke et tema av spesiell interesse som du presenterer i en utvidet essay, og bli involvert i spennende Creativity, Action and Community-baserte prosjekter.

Du skal studere gjennom en blanding av gruppe forelesninger, diskusjoner, praktisk arbeid, liten gruppe samtale, språklaboratorium og individuelt arbeid. Du vil sitte skrevet eksamen i mai i det andre året. Alle fag har intern vurdering, for eksempel essays, muntlige arbeid og praktisk arbeid, og dette elementet er verdt ca 20% av det samlede resultatet. The Extended Essay og Theory of Knowledge bidra til det samlede resultatet.

Hvilke temaer vil jeg studere?

Dette er en internasjonalt anerkjent kvalifikasjon som lar deg studere seks personer (tre på høyere (H) nivå og tre på Standard (S) Level) over et bredt spekter av fagområder som spenner språk, kunst, humaniora, matematikk og naturfag som beskrevet nedenfor, samt en "kjerne" som består av teori om kunnskap, og utvidet forskning essay og en portefølje av Creative, Aktiv og servicevirksomhet, kjent som CAS.

Gruppe 1 Språk -

Norsk (H og S)

Gruppe 2 Second Language -

 • Fransk (H og S), tysk (H og S)
 • Italiensk ab initio (for nybegynnere) (S)
 • Spansk (H og S og for nybegynnere) (S)
 • Spansk ab initio (for nybegynnere)

Gruppe 3 Personer og samfunn -

 • Geografi (H og S)
 • Psykologi (H og S)
 • Filosofi (H og S)
 • historie

Gruppe 4 Sciences -

 • Biology (H og S)
 • Miljø Systems og foreninger (S) (dette kan også kvalifisere som en gruppe 3 emne),
 • Fysikk (H og S)
 • Kjemi - som undervises i gruppe 6

Gruppe 5 Matematikk -

 • Matematikk (S)
 • Matematiske Studies (S)

Gruppe 6 Valgfag -

 • Kunst og Design (H og S)
 • Musikk (H og S)
 • Filmvitenskap (H og S)
 • Chemistry (H og S)
 • Historie (H og S)

En andre språk kan også noen ganger bli tilbudt på H / S nivå, eller du kan ta en nybegynner (ab initio) sammen med din H / S.

Hvilke erfaringer vil jeg få?

Residential språkutveksling og / eller muligheter for arbeidserfaring i utlandet vil bli tilbudt i løpet av kurset, samt en bort dagen innføre Theory of Knowledge og CAS. Det vil også være muligheter for å ta del i berikelse i alle fag, for eksempel gjennom ekskursjoner, teater / kino utflukter og andre utflukter.

Hva er Opptakskrav?

Du trenger minst sju GCSEs mest løns B inkludert engelsk og matematikk på B eller over. For enkelte fag (særlig høyere nivå) vil du trenge høyere karakterer, for eksempel A eller A * for høyere nivå språk eller realfag. Hvis du ønsker å studere et språk du ikke har studert før, kan du følge språket for nybegynnere (ab initio) kurs uten en GCSE på dette språket.

Hva kan jeg studere sammen dette kurset?

Dette kurset er studert på egen hånd og kan ikke kombineres med andre kurs.

Hvilke fasiliteter er der?

Du vil ha tilgang til læringssentre og omfattende elektroniske hjelpemidler, inkludert online filmer og videoer. Det er kafeer og restauranter på alle college områder og et treningsstudio i Victoria Yard som er åpen for studenter.

Hva kan selvfølgelig føre til?

Kurset er godkjent og ønsket velkommen av alle universiteter i Storbritannia og de fleste universiteter i verden, og forbereder deg for alle kurs, avhengig av ditt valg av fag.

Er det noen ekstra kostnader?

Det er noen vare- og ressurser.

Hva tror våre studenter?

"IB betyr at du studere et bredt spekter av emner som holder deg på tå hev. Jeg elsker hvordan IB er så tett sammensveiset, du får god én mot én med lærere fordi klassen størrelser er små. Vi dro til Frankrike og jobbet i en barneskole lærer dem engelsk som var bra. Det er mange muligheter etter å ha studert den IB og mitt råd vil være å holde på toppen av arbeidet ditt, og hvis du liker en utfordring, gå for det. - Det er en stor kurs " Robbie

"Min favoritt del av IB har vært folk - vi alle komme på så godt. Klassene pleier å være ganske liten, så du blir kjent med folk i klassen veldig bra, og du får vite lærerne vel også slik at de da forstår hvordan du lærer, som betyr at du kan lære bedre i klasser fordi de kan tilpasse måten de underviser. Grunnen til at jeg gjorde IB er fordi jeg ikke kunne innskrenke alle de tingene jeg ønsket å studere, det holder deg virkelig bred ... hvis jeg ombestemmer meg og bestemmer jeg ikke ønsker å studere fysikk i fremtiden, og i stedet ønsker å gjøre engelsk på universitetet jeg kunne. IB er så bred og arbeidsgivere elsker det -. Særlig det faktum at du har engelsk og matematikk på et høyere nivå " Susanna

Dette videreutdanning Kurset er gratis for alle 16-18 åringer som er bosatt i Storbritannia og det europeiske økonomiske samarbeidsområde for de siste 3 årene. (Du må være under 19 på 31 August i kalenderåret at du starter kurset).

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Information
Deadline