internship-programmet i Buenos Aires, Argentina

Mente Argentina

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

internship-programmet i Buenos Aires, Argentina

Mente Argentina

Internship Program i Buenos Aires, Argentina


Praktikant er noen som jobber i en midlertidig stilling med vekt på on-the-job training heller enn bare sysselsetting. Praktikanter er vanligvis høyskole eller universitet studenter, men de kan også være high school-elever eller graduate voksne som søker ferdigheter for en ny karriere.


Mente Argentina Internship Program i Buenos Aires tillate internasjonale studenter til å tilbringe en periode jobbe i et felt av deres interesse og relatert til egne studier, forberede dem for deres fremtid som yrkesutøvere.


Vi samarbeider med et mangfold av ulike bedrifter, statlige, frivillige og internasjonale organisasjoner, som praktikant vil du få en dyp innsikt i Argentina kulturen samtidig få solid erfaring i arbeidsområdet du velger. I de fleste plasseringer vil du arbeide med spansktalende mennesker, berikende ytterligere din spansk kunnskap.HVA GJØR Mente ARGENTINA internship-programmet i BUENOS AIRES OFFER?

Mente Argentina tilbyr skreddersydde internship-programmer i Buenos Aires, Argentina.


Vi belive er Internships den beste måten å skaffe erfaring i feltet du ønsker å jobbe i, mens lære eller forbedre et nytt språk.


Mente Argentina internasjonale internship-programmet i Buenos Aires bro over gapet mellom de som ønsker en ekstraordinær internship erfaring og bedrifter og organisasjoner i Argentina trenger dyktige, ulike individer å arbeide på kort og langsiktig prosjekt.


Du vil utvikle og forbedre din faglige kompetanse i et typisk argentinsk arbeidsmiljø. Vi arbeider med ulike vert selskaper: privat, offentlig, ikke-statlig og internasjonalt. Du vil bli plassert i henhold til krav, erfaring og ferdigheter på den beste plasseringen match.


Basert på dine preferanser angående virksomheten feltet og stillingen type du angitt i søknadsskjemaet, vil vårt team aktivere våre mange forretningsforbindelser og se gjennom vår internship database for å finne posisjonen som best passer dine forventninger og behov.


Denne erfaringen vil forberede deg for fremtiden, og du vil også ha muligheten til å fordype deg i den lokale kulturen og næringslivet.


Vårt program avgiften dekker alle våre tjenester, inkludert å skape unike praksisplasser, 1st Class Overnatting i de beste områdene i Buenos Aires, et bredt spekter av kulturelle nedsenking aktiviteter, og personlig rådgivning og tjenester og assistanse under hele oppholdet.


Mente Argentina Internship Program omfatter også en valgfri innføringskurs på 20 timer av spanske nedsenking klasser i løpet av første uke i Argentina (mandag til fredag ​​fra 9 am 13:00).Dette ville være anledning til å friske opp hukommelsen, og for å forberede deg med spesifikke virksomhet ordforråd samt de vanligste argentinske uttrykk og ord som du må samhandle i et argentinsk forretningsmiljø.Mente ARGENTINA unik internasjonal praksisplasser i BUENOS AIRES


Mente Argentina spesialister i å tilrettelegge karriere-relaterte og profesjonelle praksisplasser i Buenos Aires i business consulting, reklame / design, helse, kommunikasjon, menneskerettigheter, medisin utdanning, økonomi / regnskap, journalistikk, og mange andre felt.


Antallet plasseringer for våre praksisplasser er ikke begrenset og nesten alle felt av studien er tilgjengelig. Basert på mange års erfaring innen interkulturell programmer, er Mente Argentina-teamet stadig søker nye internship muligheter for våre deltakere.


Praksisplasser tilbys av Mente Argentina er ubetalt skyldes at de juridiske reguleringer av Argentina krever et fungerende visum for en betalt internship, og hovedmålet vårt program er internasjonal akademisk trening.


Mente Argentina har et vell av erfaring og kunnskap i å tilrettelegge internasjonale praksisplasser som skaper lik verdi for både våre deltakerne og de argentinske organisasjoner der de arbeider.

&nbsp


HVORFOR praktikant i Buenos-Aires, Argentina? HVORFOR VELGE Mente ARGENTINA?

&nbsp

• Mente Argentina tilbyr internasjonale internships i Argentina i mange populære områder, inkludert internasjonal business, journalistikk, medisin, jus, menneskerettigheter, markedsføring og mer. Du kan velge arbeidsområdet der du vil at internship program for å være!

• Abroad erfaring er raskt blitt en forutsetning for arbeidsplasser.

• Mente Argentina Interns kan ofte få universitet kreditt for sin praksisplass i Argentina.

• Mente Argentina-teamet består av erfarne konsulenter som har kompetanse til å identifisere konkrete behov innen selskaper og non-profit organisasjoner som søker internasjonale praktikanter.

• interning i Argentina er en fin måte å lære eller forbedre din spansk, noe som vil uunngåelig utvide kulturell kompetanse og jobb utvalg

• For å internere i et annet land gir en helt ny del av å lære hvordan å tilpasse seg og oppleve forskjellige arbeidsmiljøer

• Du har konstant støtte av en personlig veileder fra Mente Argentina

• Compliance garanti for alle de juridiske og formelle krav utplasseringen din.

• Flytende kommunikasjon gjennom Mente Argentina som mellommann mellom lærling og verten selskapet.

• 24 - timers support å hjelpe deg med personlige, sosiale, juridiske og andre personlige problemer som du kan ha under ditt opphold i Argentina.

• Muligheten til å reise og ta turer med andre deltakere.

• 1. klasse overnatting under oppholdet (inkludert uten ekstra kostnad)

• Mente Argentinas kulturelle aktiviteter som turer, dans klasser, seminarer, arrangementer og mange andre (inkludert uten ekstra kostnad)

&nbsp


Kombiner din Internship Program med spanske Lessons (valgfritt)

&nbsp

Selv om det ikke er viktig at du tar et spanskkurs for å utføre en internship, er minst et veldig grunnleggende nivå av spansk nødvendig. Mente Argentina tilbyr deg muligheten til å kombinere programmet med spanskundervisning. På denne måten vil du være i stand til å lære eller forbedre din spansk mens du nyter en unik opplevelse i Buenos Aires.

&nbsp

Leksjoner tar 4 timer og leveres fra mandag til fredag ​​på MA spansk skole i reduserte grupper på inntil 8 studenter. Disse gruppe klasser vil bli kombinert med individuell undervisning, slik at du kan styrke dine svakheter, og vi kan svare på henvendelser i en på ett møte.

&nbsp

Spanish School 's lærere er høyt kvalifiserte og har en enorm erfaring i å undervise spansk som andrespråk. Derfor vil klassene være interaktiv og fremfor alt morsomt! Klassene kan ivaretas både i morgen og ettermiddag, slik at de ikke overlapper med aktivitetene til programmet.Hva inneholder Mente ARGENTINA internship-program?


• Opprette en skreddersydd internship som spesifikt dekker dine behov

• Offisiell International Internship Certificate gitt Mente Argentina

• Eksklusiv Overnatting i de beste områdene i Buenos Aires: Palermo, Belgrano, Barrio Norte eller Recoleta

• Flyplass Pick Up

• flyplassen frafalt

• Velkommen veiledning og orientering

• Gratis Cell Phone

• Full tilgang til Mente Argentina Tours & Aktiviteter

• Mente Argentina rabatt kort

• Mente Argentina Velkommen Kit (telefonkort, innsidehandel 'S city guide, kart og mer)

• Tango Lessons

• Health Club Medlemskap: Gratis Gym medlemskap inkludert

• Mente Argentina på stedet assistanse & Support Services 24/7

• Samtale Exchange-Partner

&nbsp

&nbsp

Regelmessig Program: 6 uker - 10 uker - 14 uker - 18 uker

Start dato: Hver mandag

&nbsp

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Feb. 2019
Duration
Varighet
6 - 18 uker
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Argentina - Buenos Aires, Buenos Aires
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Argentina - Buenos Aires, Buenos Aires
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen