Internt spansk-kurs for selskaper

114967_foto-junta.jpeg

Think in Spanish design skreddersydde kurs i samarbeid med hver enkelt kundes menneskelige ressursteam. Som et resultat strekker programmene våre utover generell og virksomhetsspansk til også å omfatte andre aspekter som sikrer at ansatte får en flytende og effektiv beherskelse av spansk i forhold til hvert enkelt virksomhets hovedområder av interesse, ansvar og bedriftskultur.

Våre skreddersydde kurs legger også spesiell vekt på viktigheten av interkulturell kompetanse, som er en avgjørende ferdighet for profesjonell og bedriftssuksess i et globalisert forretningsmiljø.

Når det gjelder våre undervisningsmetoder, tilbyr kursene våre muligheten til å praktisere spansk i kommunikasjonssituasjoner i det virkelige liv. Hvert program inkluderer naturlig nok klasseromstid som er brukt til å perfeksjonere de fire kommunikasjonsferdighetene (snakke, lytte, lese og skrive) ved å bruke presentasjoner, korrespondanse, referater, rapporter, anbud og sosiale medier, etc., og være spesielt oppmerksom på grammatikk, ordforråd, uttale og intonasjon og generell og bedriftskultur. Men utover dette inkluderer vi klasser i profesjonelle situasjoner i det virkelige liv ved å ledsage og veilede fagpersoner i deres forskjellige hverdagssituasjoner og oppgaver, slik at vi kan overvåke fremgang, optimalisere læring og maksimere mulighetene som fordypning gir.

120814_congresos1copia.jpg

Palacio de Congresos y Exposiciones i León

Program undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Se 2 flere kurs fra Think in Spanish »

Sist oppdatert September 11, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
- Reservasjon for registrering: € 300. Kontakt oss for studieavgift.
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato