Les den offisielle beskrivelsen

Vær oppmerksom på at du må registrere deg som en heltidsstudent ved The American College of Norway, og det betyr at du må studere 5 av våre kurs (Totaling 15 credits). Vi vil kommunisere med deg for å diskutere hvilke av våre andre kurs du vil inkludere.

Kurset vil utforske Grafiske fortellinger Som sjanger, som dekker brede temaer av fantasi, Magic Realism, Og feminisme.

Først vil vi utforske de forskjellige former som grafiske fortellinger tar, inkludert bøker og tegneserier, sammen med hvordan de adskiller seg fra superhelt tegneserier og japansk manga. I løpet av denne tiden vil vi også diskutere hvordan lesing og tolkning av bilder påvirker forståelsen av teksten.

Etter å ha diskutert grafiske fortellinger som en sjanger, vil vi lese flere eksempler som berører temaer Fantasy & Magical Realism, hver med et unikt og tydelig feminint perspektiv. Studentene vil vurdere temaer som hvordan fantasi og populær kultur påvirker hverdagen, hvordan forfattere skildrer kvinner i denne sjangeren, og hvordan genren av grafiske fortellinger informerer våre samtaler og tenker på disse temaene.

Studentene forventes å skrive flere korte svar på avlesningene i løpet av kurset, sammen med to papirer av varierende lengde. Mulige tekster kan inneholde et utvalg av korte avlesninger om beslektede emner og kjerne tekster som Stå stille, vær stille; Nimona, Coraline; I det virkelige liv; og Anyas Ghost.

Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurs fra American College of Norway »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 semester
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato