Les den offisielle beskrivelsen

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Den italienske moderne design og trender Vårsemesteret fokuserer på de kulturelle aspektene av design og gir deltakerne en praktisk studie av det italienske designsystemet fra ledelsen og designmetodologiperspektivet. Kurset undersøker moderne designtrender og designsprog gjennom forelesninger og besøk til utstillingslokaler og messer. Nye trender i møbler, ulike typer hus, ulike livsstil og folks behov og ønsker vil bli analysert fra et praktisk og følelsesmessig synspunkt.

Kurset er strukturert rundt de store internasjonale messene, inkludert Salone del Mobile møbelshow i Milano og Design Week som følger, Salone Satellite, Euroluce, International Bathroom Exhibition og International Home Furnishings Expo.

Gjennom hele semesteret blir studentene engasjert i å utvikle tekniske og kritiske ferdigheter i klasserommet og på de viktigste messene som fremhever den italienske designopplevelsen.

Schedule: Leksjoner går fra mandag til fredag, heltid

Mål: Dette kurset er ment for motiverte studenter og fagfolk som er interessert i å forstå det italienske designsystemet og trenderforskningsmetodene.

En grunnleggende kunnskap om Photoshop og Illustrator-kommandoer blir forespurt.

Struktur og metodikk: Den første delen av kurset vil tillate deltakerne å forstå det italienske designsystemet, med hovedvekt på møbeldesign. Samtidig skal studentene anskaffe verktøyene og metodene som er nødvendige for å analysere en bestemt samling av et bestemt merke; Analysen vil være relatert til formelt språk, bruk av farger, materialer og etterbehandling.

Takket være grunnleggende kunnskaper som er oppnådd i begynnelsen av kurset, skal studentene kunne utføre en analytisk opplevelse på feltet i Milano Design-uken og individuelle de viktigste trendene i møbeldesignet arkivert. Dette vil være utgangspunktet for å arbeide med et forslag til en ny samling for et "Made in Italy" -merke.

I løpet av kurset skal deltakerne utvikle tekniske ferdigheter som gjør at de kan oversette sine ideer i en profesjonell presentasjon for en klient.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra IED – Istituto Europeo di Design Milan »

Sist oppdatert September 11, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
15 uker
Heltid studier
Pris
7,000 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato