Italiensk matlagingskurs

Accademia Leonardo Salerno

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Italiensk matlagingskurs

Accademia Leonardo Salerno

Kurset Cucina di Classe


Accademia Leonardo har lansert et prosjekt kalt Cucina di Classe. Prosjektet inkluderer et kurs med italienske leksjoner holdt om morgenen, etterfulgt av matlagingskurs undervist av kokker som har nasjonal og internasjonal erfaring./>

Kurset foregår fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 14:30 og er delt inn i to deler: fra 9:00 til 11:00 vil du delta på en italiensk kurs på Accademia Leonardo som vil fokusere på profesjonelt vokabular som brukes på kjøkkenet .

Det er en 15-minutters pause, og matlagingskursen holdes fra kl. 15.15 til 14.15 på Accademia

Leonardo's kjøkken. Under matlagingskurset får studentene muligheten til å lære de grunnleggende teknikkene i italiensk mat.

På slutten av hver leksjon vil studentene smake på de retter de har utarbeidet.


Kursorganisasjon/>


Eksempel:/>

  • Jeg LESSON
    Italiensk kurs: italiensk språk brukt på kjøkkenet: verb, adjektiver og substantiver brukt på kjøkkenet. Verktøy som brukes på kjøkkenet. Jobb og yrker: kokken.
    Matlaging: LAND OG SEAFOODSTARTERS
  • II LESSON
    Italiensk kurs: Historien om pasta og pizza, ulike typer pasta, pizza og festligheter.
    Matlaging: HANDMADE PASTA OG PIZZA
  • III LESSON
    Italiensk kurs: Les oppskrifter, gi instruksjoner, beskriv ingredienser, les og forstå en meny. De viktigste italienske restaurantene og barene.
    Matlaging: RIS OG RISOTTI
  • IV LESSON
    Italiensk kurs: Ekspressmengde, typer fisk, Middelhavsdiet.
    Matlaging: FISK
  • V LESSON
    Italiensk kurs: Kultur og smak
    Matlaging: KJØTT

Kurset går fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 14:15

  • 09:00 - 11:00 - Italiensk kurs på Accademia Leonardo
  • 11:00 - 11:15 - Kaffepause
  • 11:15 - 14:15 - Matlagingskurs i Cucina di Classe
  • 14: 15-15: 15- Smaksprøver tilberedt på kjøkkenet Cucina di Classe


Kurskostnader/>


Kursavgifter/>

Italiensk kurs - 10 timer studiemateriell

Matlagingskurs - 15 timer Kokkesett

Spesialtilbud - € 550,00 per person


Overnatting alternativer (1 uke *) Pris per person/>

  • Enkeltrom med vertsfamilie - frokost inkludert € 200,00
  • Dobbeltrom i vertsfamilie - frokost inkludert € 170,00
  • Enkeltrom i felles innkvartering € 190,00
  • Dobbeltrom i felles innkvartering € 160,00
  • Uavhengig flat € 350,00
  • Enkeltrom i B

* (Overnatting er tilgjengelig fra søndag til lørdag - 6 netter)

** (Avhengig av periode og tilgjengelighet)


Overføringstjeneste/>

Transfer service tilgjengelig fra / til Napoli Capodichino flyplass - Avgift € 90,00 (€ 150,00 tur).

Transfer service tilgjengelig fra / til Salerno togstasjon - Avgift € 20,00 én vei.


Kursets startdatoer 2018/>

8. januar, 22. februar - 5. februar, 19. - 5. mars, 19. - 9. april, 23.-7., 21. og 4. juni. 18. juli 2., 16., 30. og 13. august. 27. september. 10. september. 24.-8. 22. november - 5., 19. - 3. desember

Personlig startdato er tilgjengelig på forespørsel med minimum antall studenter.


Info og bestilling/>

Info@cucinadiclasse.com

Tlf .: 39 089 2582544 - FAX 39 089 9848792

Følg oss på Facebook Instagram Twitter @cucinadiclasse

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert March 10, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mars 2019
April 2019
Duration
Varighet
Price
Pris
550 EUR
Information
Deadline
Locations
Italia - Salerno, Campania
Studiestart : Mars 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : April 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Mars 2019
Italia - Salerno, Campania
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
April 2019
Italia - Salerno, Campania
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen