Italiensk pastaprogram
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Parma, Italia
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
3 uker
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 4 900 / per course *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
08 May 2024
* Fra 4.900€ til 3.900€ MED TILGJENGELIGE STIPEND
Introduksjon
3 uker med skoletimer, demonstrasjon og praktiske økter + valgfritt praksisopphold
Dette unike kurset vil gi studentene muligheten til å gå inn i en verden av italiensk pastaproduksjon, lære spesifikke teknikker for både tørr og fersk pasta, samt hvordan de skal håndtere produksjon for direktesalg og cateringtjenester.
Dette er den perfekte sjansen for alle internasjonale studenter som ønsker å lære teknikkene for pastaproduksjon og -produksjon både for fersk pastalaboratorium og catering for å få en ekte profesjonaliserende opplevelse og ta et skritt videre til entreprenørskap i bransjen.
Ønsker du å vite mer eller er du fortsatt i tvil om hvilket program som fungerer best for deg?
Bestill ditt 1-til-1 personlige online orienteringsmøte på nettstedet vårt!
Du vil ha muligheten til å organisere en Skype- eller WhatsApp-samtale med opptaksteamet vårt og stille spørsmål. En sjanse til å vite mer om utdanningsveien og søknadsprosedyren samt lære om de ekstra tjenestene som tilbys av skolen.
Nyt vår virtuelle åpne dag
I total sikkerhet, ved å koble til fra din hjemme-PC eller smarttelefon, vil du kunne "virtuelt gå inn" på skolen, lytte live til presentasjonen av kurset holdt av våre ansatte, og stille dem alle spørsmålene du ønsker.
Karrieremuligheter
- Catering og restauranter
- Fersk pasta og relaterte laboratorier
- Selvstendig næringsdrivende virksomhet
Galleri
Læreplan
Kursstruktur
- Fulltid
- 5 dager i uken
- 3 uker med demonstrasjon og praktiske økter
- Traineefase: valgfri og aktivert etter skjønn fra utdanningsdirektøren ved evaluering av forløpet av boligfasen
Innhold
- Fersk, tørr, fylt pasta
- Håndlaget pasta
- Pastalaging med profesjonelle maskiner
- Tørking, pasteurisering og holdbarhet
- Historisk bakgrunn om pasta
- Innstilling, rengjøring og vedlikehold av maskineri
- Produksjonsprosessen, matkostnad og avfallshåndtering
- Emballasje
- Sett opp og utstyr et fersk pastaverksted
- Matlaging av pasta
- Italiensk restaurantmiddag – pastakurs