Les den offisielle beskrivelsen

Denne postgraduate kurset omhandler en valens som ikke er vanlig i de tradisjonelle tilbudene av høyere utdanning i Portugal (vi tror det er et innovativt tilbud i vårt land), men det er en svært viktig ressurs for næringslivet, samt for aspekter relatert til den faglige handlingen, samt aspekter knyttet til de ulike transversale områdene dekket i dette kurset, men grunnleggende for innovasjonen i strategisk styring av mennesker.

Ideen til dette postkurset med disse ferdighetene (innovasjon og forandring i den strategiske styringen av mennesker) er veldig originell og nyttig, da vi søker å utstyre deltakerne med nye "verktøy", kunnskaper og ferdigheter, etter de nye internasjonale formene og beste praksis på dette feltet .

Dette avanserte kurset vil være en stor attraksjon i det profesjonelle og forretningsmessige omfanget:

  • For menneskelige ressurser er eksperter en sterk attraksjon.
  • For ledelse spesialister er det en spesialitet som kan brukes til enhver annen aktivitet, bortsett fra i dette tilfellet vil innovasjonen i strategisk styring av mennesker og deres implikasjoner for å forbedre forretningsytelsen på alle områder av virksomheten også være en stor attraksjon for alle potensielle studenter.

Det skal bemerkes at det å være en kandidat i dette kurset må vurderes avanserte trinn i faglig kunnskap, men fremfor alt å tilfredsstille de faglige aspektene, nemlig ferdighetene som er oppnådd og gjeldende i næringslivet for de som søker denne avanserte opplæringen.

Program Innhold

Kursenhet

Mottaker / forutsetninger

Ledere og Human Resources Technicians. Ledere og teknikere av mennesker / menneskelig kapital. Ledere, Teknikere og Ansvarlig for de ulike kunnskapsområdene i de ulike økonomiske aktivitetene i vårt forretningsstoff, og for alle andre fagfolk som utøver eller har til hensikt å utføre funksjoner på dette området.

Program undervist i:
Portugisisk

Se 2 flere kurs fra Atlântica »

Sist oppdatert November 7, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
210 timer
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato