Kandidat i innovasjon i strategisk styring av mennesker

Atlântica

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Kandidat i innovasjon i strategisk styring av mennesker

Atlântica

Denne postgraduate kurset omhandler en valens som ikke er vanlig i de tradisjonelle tilbudene av høyere utdanning i Portugal (vi tror det er et innovativt tilbud i vårt land), men det er en svært viktig ressurs for næringslivet, samt for aspekter relatert til den faglige handlingen, samt aspekter knyttet til de ulike transversale områdene dekket i dette kurset, men grunnleggende for innovasjonen i strategisk styring av mennesker.

Ideen til dette postkurset med disse ferdighetene (innovasjon og forandring i den strategiske styringen av mennesker) er veldig originell og nyttig, da vi søker å utstyre deltakerne med nye "verktøy", kunnskaper og ferdigheter, etter de nye internasjonale formene og beste praksis på dette feltet .

Dette avanserte kurset vil være en stor attraksjon i det profesjonelle og forretningsmessige omfanget:

  • For menneskelige ressurser er eksperter en sterk attraksjon.
  • For ledelse spesialister er det en spesialitet som kan brukes til enhver annen aktivitet, bortsett fra i dette tilfellet vil innovasjonen i strategisk styring av mennesker og deres implikasjoner for å forbedre forretningsytelsen på alle områder av virksomheten også være en stor attraksjon for alle potensielle studenter.

Det skal bemerkes at det å være en kandidat i dette kurset må vurderes avanserte trinn i faglig kunnskap, men fremfor alt å tilfredsstille de faglige aspektene, nemlig ferdighetene som er oppnådd og gjeldende i næringslivet for de som søker denne avanserte opplæringen.

Program Innhold

Kursenhet

Mottaker / forutsetninger

Ledere og Human Resources Technicians. Ledere og teknikere av mennesker / menneskelig kapital. Ledere, Teknikere og Ansvarlig for de ulike kunnskapsområdene i de ulike økonomiske aktivitetene i vårt forretningsstoff, og for alle andre fagfolk som utøver eller har til hensikt å utføre funksjoner på dette området.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Portugisisk


Sist oppdatert November 7, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
210 timer
Deltid
Information
Deadline
Locations
Portugal - Barcarena, Lisbon
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Portugal - Barcarena, Lisbon
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen