Les den offisielle beskrivelsen

Kina Forretninger Learning Summer Program er flaggskipet selvfølgelig også Bo utdanning bærer vår ånd internasjonal utdanning kombinert med faglig utvikling. Åtte uker, skal studentene melde deg på business kurs undervist av Shanghai University of Finance og økonomi lærer og senior business folk til å fullføre meningsfulle praksisplasser, samt delta i en rekke aktiviteter, en bedre forståelse av den kinesiske virksomheten miljøet. I 2012, innrullert vi studerer ved ledende universiteter i verden, studenter og nyutdannede fra ti forskjellige land samlet seg ved Shanghai University of Finance og økonomi klasser i Shanghai og lokale offentligeEller multinasjonalt kontorer internship. Sikkerheten til studentene er også Bo utdanning er den viktigste delen, den erfarne stab av hver elev 24 timer i døgnet støtte på stedet, for å sikre at elevene kan fullføre kurset trygt og problemfritt.


Også Bo utdanning i tillegg til oppstart av flaggskipet programmet, for å fortsette planleggingen for internasjonal utdanning kombinert med etterutdanning. Vi som selskap med innovative og opplyst ånd, velkommen til den andre, og vi har samme filosofi etater, utdanningsinstitusjoner og faglig utdanningGjester med samarbeid, ga en del å spille på den internasjonale utdannings-og karriereutvikling.


Vi inviterer deg til å gå til 覧 vår engelske hjemmeside. Eventuelle henvendelser, for å ønske deg velkommen kinesisk eller engelsk via e-post til kontakt @ ecsaglobal.org, må vi svare så fort som mulig.

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 måneder
Heltid studier
Pris
3,500 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato