Les den offisielle beskrivelsen

Kinesisk språkprogram er utviklet for studenter som er villige til å lære kinesisk. Når studentene først blir med i programmet, blir de plassert i ulike klasser basert på resultatet av plasseringstesten. Ved å fullføre programmet vil elevene forbedre sin kinesiske ferdighet sterkt, bruke kinesisk i daglig kommunikasjon og legge et godt grunnlag for ferdighetsprøver som Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) og Hanyu Kouyu Shuiping Ceshi (HKC).

Våre nyutdannede kan også velge å søke på kinesiske universiteter for videre studier. I de senere år er våre kandidater tatt opp til prestisjetunge kinesiske universiteter og yrkesskoler på grunn av deres flytende kinesiske og gode karakterer av HSK og HKC.

Studenter Tjenester

TICC fokuserer sterkt på studentenes utvikling og legger stor vekt på å finne den beste måten for hver student, ikke bare for sine akademikere, men også for deres karriereutvikling. Vårt mål er å dyrke globale ledere som er tospråklige.


Oppfølgingsstudie

Hvis nyutdannede ønsker å få en kant i det konkurransedyktige arbeidsmarkedet i høyere grad, kan de velge vårt Forberedende Universitetsprogram. Vi har det strategiske partnerskapet med flere kjente universiteter. For eksempel, etter vellykket gjennomføring av kursene og bestått HSK 5, vil studentene ha garantert overføring til våre partneruniversiteter for å forfølge bachelorgraden. De kan velge kinesisk språk major i 2 år eller andre majors i 3 år. Universiteter tilbyr stipendmuligheter for våre kandidater.


Karriereutvikling

For å finne den beste måten for hver student, tilbyr vi ulike arbeidsplasser og internship muligheter for å møte våre kandidaters sysselsettingskrav. Vi opprettholder et godt forhold til noen kjente bedrifter. Rekrutterere er rettet mot vår høyskole fordi vi har bedre utdanningskvalitet og våre kandidater er svært ansatt. Vi jobber tett med rekrutterere for å være vertskap for og av campus rekruttering hendelser.


Ulike studentaktiviteter

Våre høyskoler organiserer regelmessige aktiviteter for alle studenter for å forbedre sine språkkunnskaper, som seminarer, møter og feriefester. Vi arrangerer også spesielle arrangementer knyttet til kinesiske tradisjonelle festivaler eller utflukter i Tianjin eller byer i nærheten (f.eks. Beijing). Studentene kan bedre forstå kinesisk kultur og levende stil når de utforskes til disse lokale aktivitetene. Dessuten kan elevene også få flere venner fra ulike fagområder som tar forskjellige klasser i høgskolen, slik at de kan utvide sine personlige nettverk, som forretningsmenn og expats.


Kostnader og gebyrer

 • Undervisningsavgift: ¥ 7000 / semester
 • Søknadsgebyr: ¥ 500
 • Forsikring: ¥ 400 / semester
 • Bøker og rekvisita: ¥ 500 / semester


Finansieringsalternativ

Vi skal gi stipend for enkelte programmer. Stipend skal tilføres separat.


Start- og sluttdatoer

Våre påmeldinger løper hele året rundt på rullende grunnlag.


Søknadsprosess

 • Klargjør søknadsmaterialer og send dem til admissions@ticc.net.cn;
 • Planlegg og ha et intervju.
 • Hvis du er innskrevet, betaler du et behandlingsgebyr på 500 RMB og et innskudd på 3500 RMB.
 • Vi sender ut registreringsbrevet og JW202-skjemaet for visumsøknaden din.
 • Søk om studentvisum i det kinesiske konsulatet i ditt hjemland.
 • Skriv inn Kina med ditt X1 / X2 visum; arrangere for en henting på flyplassen hvis nødvendig, og fullføre registreringen på våre høgskoler innen den angitte rapporteringsdagen.


Dokumenter påkrevd

 • Fullført søknadsskjema for internasjonal student;
 • Kopi av den personlige informasjonssiden til passet ditt
 • Kopi av helseundersøkelsesskjema;
 • Kopi av sertifikatet av høyeste grad;
 • Kopi av testrapporten for HSK eller HKC (valgfritt).
Program undervist i:
Engelsk
Kinesisk
Tianjin International Chinese College
Sist oppdatert September 28, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Åpne påmelding
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
7,000 CNY
per semester.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato