Les den offisielle beskrivelsen

Beijing Institute Of Technology (BIT) er et sentralt universitet i Kina, og ligger i storbyen Beijing, som kan skryte av både en lang historie og moderne funksjoner. Som fødestedet til mandarin er Beijing et fantastisk sted å lære kinesisk, og BIT er en eksepsjonell destinasjon.

Utstyrt med gode undervisningsfasiliteter og et vakkert skolemiljø, gir BIT den perfekte muligheten for internasjonale studenter å komme i kontakt med Kinas tradisjonelle kultur og historie og bringer dem nærmere steder av interesse og naturskjønnhet.

Det er åtte nivåer (L1-L8) av kurs med kvalifiserte klassearrangementer designet for alle slags elever, inkludert kinesiske språkstuderende, forberedende studenter og studenter på høyt nivå.

Klassestørrelsen er begrenset til 20 studenter. Kursene er vitenskapelig ordnet, inkludert ikke bare obligatoriske kurs i omfattende kinesisk, kinesisk lytning, snakk og lesing, men også fremtredende som ord og uttaleopplæring, kinesisk kultur, kinesiske idiomer og settfraser, samlet av moderne Kina, kinesisk vitenskap og Teknologi, avis og periodisk lesing, avansert skriving og andre.

Videre inviterer BIT mange eksperter til å gi gratis forelesninger om HSK, Tai Chi, kalligrafi og kultur. Gjennom intensiv instruksjon og gjentatt praksis kan elevene forbedre sin generelle språklige evne.

For å øke effektiviteten av klasserominstruksjonen organiserer vi også mange interessante aktiviteter for studenten å øve sine kinesiske språkferdigheter. Felturer kan omfatte å besøke muren, Summer Palace, Xiangshan, Beijing Capital Museum, Yuyuantan Park, Kina Nationalmuseum, Beihai Park, 798 Beijing Art Zone og andre steder av interesse.

Gratis forelesninger er gitt om kalligrafi, kinesisk tradisjonell maleri, papirskæring, fotografering, kinesisk musikkvurdering og kinesisk klassisk filmopplevelse. Kultur- og sportskonkurranser kan omfatte badminton, volleyball, muntlig kinesisk, sang, fotografering, skriving, langdistansevandring og en internasjonal kulturfestival. Slike hendelser tilbyr studenters muligheter til å vise sin nåværende språkferdighet. De oppmuntrer også sin entusiasme for å lære mer kinesisk språk og kultur fullt ut.

Studenter som har gjennomført planlagte kurs med kvalifiserte akademiske poster i BIT, vil bli utstedt et Beijing Institute Of Technology uteksamensbevis .

Program undervist i:
Kinesisk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato