Les den offisielle beskrivelsen

1

Hvordan er det å studere dette kurset, og hvordan vil jeg bli vurdert?

Denne to år kurset er utformet for å gi en myk overgang fra GCSE kjerne / Andre Vitenskap og GCSE kjemi kurs og å grensesnitt med behovene til høyere utdanning. Det gir en forståelse og forståelse av viktige kjemiske prinsipper som er grunnleggende for forståelsen av verden som vi lever i. Kurset oppfordrer også studentene til å komme til å forstå hvordan forskere undersøke vitenskapelige fenomener i sine forsøk på å forklare verden rundt oss. Studentene utvikle sine praktiske ferdigheter for å komplettere sin forståelse av kjemiske begreper. Studiet av kjemien er nyttig for å forstå andre områder av vitenskapen.

Du vil bli undervist gjennom forelesninger, praktisk arbeid, problemløsning og diskusjoner. Du vil ha tilgang til fullt utstyrte laboratorier og PC-er med interaktive medier. Du vil bli vurdert i mai / juni hvert år med mock eksamen i januar hvert år. I det første året er det 2 eksamener av 1 time og 30 minutters varighet, i det andre året er det 3 eksamener hver på to timers varighet. Det er ingen kurs element, men en rekke praktiske undersøkelser vil bli vurdert for å tildele et sertifikat av praktisk tilslutning og for å forberede studentene på praktiske spørsmål i de viktigste eksamener.

Hvilke temaer vil jeg studere?

Kjemi er delt inn i forskjellige disipliner som vurderes i alle skriftlige oppgaver på tvers av 2 år.

Physical Chemistry omfatter studier av:

 • Atomic struktur og periodiske trender
 • Mengde stoff
 • Bonding og struktur
 • Kinetikk og likevekter
 • Redox og elektrokjemi

Organic Chemistry omfatter studier av:

 • Alkaner, alkener, aromatiske systemer og halogenoalkanes
 • Alkoholer, aldehyder og ketoner
 • Karboksylsyrer og deres derivater
 • Aminer, aminosyrer, proteiner og DNA
 • Polymerer, mekanismer og organiske syntesemetoder

Inorganic Chemistry omfatter studier av:

 • Gruppe 2, jordalkalimetallene
 • Gruppe 7, halogenene
 • Egenskaper av perioden 3 elementer og deres oksider
 • Overgangsmetaller og deres komplekser
 • Reaksjoner av ioner i vandig løsning

Analytical Chemistry omfatter studier av:

 • Isomeri og identifisering av funksjonell gruppe ved prøverørs reaksjoner.
 • infrarød spektroskopi
 • Time of flight massespektrometri
 • Tynnsjikt, kolonne og gasskromatografi
 • Kjernemagnetisk resonans-spektroskopi

Hvilke erfaringer vil jeg få?

Du vil ha bruk av velutstyrte laboratorier, gjesteforelesere om karrierer i kjemi, samt muligheten til å ta del i nasjonale konkurranser og delta på workshops drives av RSC.

Hva er Opptakskrav?

Du trenger fem avgangseksamen ved karakteren C eller over og tre avgangseksamen på karakteren D eller over. Det er viktig at du har engelsk språk og matematikk på karakteren B eller over og to avgangseksamen i realfag inkludert ekstra vitenskap eller kjemi ved karakterene B eller høyere. Studenter melde deg med karakteren B i Tilleggs Science vil bli bedt om å delta på en ekstra støtte kurs for kjemi. En klasse D eller høyere er nødvendig ved utgangen av året en for progresjon til det andre året av A-nivå.

Hva kan jeg studere sammen dette kurset?

Dette kurset kan kombineres med andre kurs for å lage et fullt program, og det anbefales at den er kombinert med en annen matematikk og realfag for søkere som ønsker å utvikle seg til en vitenskap relatert kurs på universitetet.

Hvilke fasiliteter er der?

Du vil ha tilgang til nye fullt utstyrte laboratorier og PCer med et vell av informasjon og læringsverktøy på kjemien intranett samt tilgang til et læringssenter.

Hva kan selvfølgelig føre til?

Hvis Programmet omfatter andre fag og / eller matematikk, et bredt spekter av vitenskapelige og tekniske kurs og karrierer er tilgjengelig. Du kan gå videre til høyere utdanning eller en karriere i kjemi, kjemi, biokjemi, farmakologi, Forensic Science, farmasi, medisin og beslektede fag. En vitenskapelig opplæring er også anerkjent som en gyldig forberedelse for ultimate karrierer i en rekke yrker fra ledelsen til markedsføring.

Er det noen ekstra kostnader?

Det er noen vare- og ressurser.

Hva tror våre studenter?

"Jeg valgte å studere her fordi jeg visste at jeg var garantert en god utdannelse og også det gir frihet som jeg liker - jeg reiser fra Barnstaple hver dag, så det var en stor avgjørelse. Jeg liker fagene, de interesserer meg og undervisningen er god, og jeg har lyktes. Det er en stor college, men du alltid vet hvor du er nødt til å være, og når, og det er veldig sosialt. Jeg har et sted å studere medisin ved Bristol så forhåpentligvis vil jeg bli lege en dag. Mitt tips for fremtidige studenter er å jobbe hardt, være sosial og nyte deg selv. "

"Jeg valgte å studere tre realfag fordi jeg håper å studere Bio-kjemi på universitetet, jeg tenker på Oxbridge. Det er livligere her enn på skolen, men bedre fordi folk lytter til læreren fordi de har valgt å gjøre faget. "

Dette videreutdanning Kurset er gratis for alle 16-18 åringer som er bosatt i Storbritannia og det europeiske økonomiske samarbeidsområde for de siste 3 årene. (Du må være under 19 på 31 August i kalenderåret at du starter kurset).

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurs fra Exeter College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 år
Heltid studier
Deadline