Klassisk italiensk språkkurs i gruppe

Fondazione Campus

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Klassisk italiensk språkkurs i gruppe

Fondazione Campus

De Campus Language School kurs for utlendinger er opprettet for å gjøre studenten tilegne seg en italiensk som er nyttige i hverdagen og i den profesjonelle verden.

Lærerstaben

Lærerne er alle kandidater, å ha en høy grad av profesjonalitet og undervisningskompetanse. Metodene som er brukt er avansert og kombinert med personlig assistanse og veiledning.

Tilpassing av utdanningene

  • Foreløpige analyser av språklige ferdigheter med gratis nivåtest.
  • Opprettelse av ad hoc-programmer basert på elevenes behov.
  • Personlige programmer basert på studentens ferdigheter nivå og undervisning med fokus på spesifikke emner som er involvert i både hverdagen og på jobb.

Undervisningsmetoden

I kursene på Campus Language School skjev en skriftlig og muntlig språk er gøy og kontinuerlig, med fokus på å forbedre den uttrykksevne, anskaffe grammatisk og syntaktisk struktur, samt ordforråd, uttrykk og idiomatiske uttrykk. Simulering av virkelige situasjoner og kunnskap om kultur, skikker og tradisjoner gir en altomfattende språk opplevelse.

Klassisk italiensk språkkurs

Kurset, som er tilgjengelig på alle nivåer, gir studentene mulighet til å forbedre både grammatiske og språklige ferdigheter, med særlig vekt på bruk av faste uttrykk som vanligvis brukes i hverdagen.

  • Kurs starter: hver mandag - Leksjon timer: 09,00 til 13,00 fra mandag til fredag. Leksjonene er 50 minutter.
  • Varighet og ukentlig frekvens: 20 timer - 4 timer i døgnet - Antall studenter: Max 8 personer

Fritidsaktiviteter

Campus Language School i tillegg til undervisning, og tilbyr et rikt program med valgfrie kultur- og fritidsaktiviteter som kan være gratis eller har en kostnad. Aktivitetene er en integrert del av språket utdanningsprogram ved at de bidrar til å bedre kunnskapen om det italienske språket, tilrettelegging også sosialisering mellom elevene på de ulike kursene som kan omsettes i praksis språk ferdigheter ervervet.

Campus Language School foreslår ukentlig: - gruppe italiensk matlagingskurs med middag å følge - guidete turer til byen Lucca - sykkel utflukter - guidete turer til de lokale gårder med vin og olje smaker - visning av en film som kommer fra klassisk og moderne filmografi - møter med klassisk musikk i samarbeid med Istituto Musicale Luigi Boccherini Campus arrangerer også turer og utflukter i løpet av helgen til steder som har en kunstnerisk, kulturell og fritids interesse. Studenten vil bare nødt til å opprettholde kostnadene for transport, inngangspartier, lunsj og organiserte middager. Organisasjonssekretær er på studentens disposisjon for informasjon i forhold til utflukter og arrangementer i området.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
1 uke
Heltidsstudier
Price
Pris
175 EUR
(1 uke) - 525 EUR (4 uker). Hver ekstra uke etter den fjerde: € 100,00
Information
Deadline
Locations
Italia - Lucca, Tuscany
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
Italia - Lucca, Tuscany
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen