Geologer er nysgjerrig på verden de lever i. Jorden er deres laboratorium. GEOLOGI er den grunnleggende disiplin brukes til å forklare de naturlige jordsystemer som former vår planet i endring. I dag er flertallet av geologer er ansatt i de miljømessige felt, men mange er også ansatt i leting etter og produksjon av naturressursene.

Karriere Valg

Luftfoto Interpreter, Earth Historiker, miljøgeolog, Exploration Geofysiker, Field Geolog, geokjemiker, Geological Engineer, Geological Tekniker, geologi tegneren, hydrologist, Laboratorium Forsknings Worker, Map Editor, Meteorolog, Mining Geologist, oseanograf, paleontologiske Assistant, Paleontologist, Park Natura Petroleum Geolog, Petrologist, Prospector, forsker, Scientific Illustrator, Sedimentologist, seismolog, Jordsmonn Engineer, Lærer, Technical Writer, Tester, Vær Observer

Transfer

Studenter som planlegger å overføre til et fireårig institusjon bør fullføre lavere divisjon store krav og allmennutdanning mønster for den aktuelle overføringen institusjon og større. Eksakte store krav til samordnet kommunikasjon og CSU institusjoner kan bli funnet på www.assist.org. Vennligst se en rådgiver for mer informasjon som læreplanen krav kan variere mellom overførings universiteter

AS i geologi

Mens studenter kan ta klasser på begge studiesteder, er de fleste av kurs som kreves for den store tilbys på Kentfield Campus. Vennligst merk: Studentene er nødvendig for å fullføre engelsk 150 for Associate grad. Alle studenter bør konsultere en rådgiver.

Alle nye studenter er pålagt å delta i testing, Orientering, og møte med en rådgiver, med mindre de er unntatt. Orientering er utformet for å forberede deg til å være vellykket på College of Marin og for å nå dine pedagogiske mål.

Program undervist i:
Engelsk

Se 18 flere kurs fra College of Marin »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato