Read the Official Description

Datamaskiner spiller en viktig rolle i mange fagområder i dag: arkitektur og design, grafikk og animasjon, skriving og redigering, fysiske og samfunnsfag, forskning og medisin, og mange flere. I informatikk klasser, elevene lære ferdigheter og programmer som forbereder dem til å gå inn i feltet som en programvare eller maskinvare programmerer, et program designer, eller som en ekspert sluttbruker.

Karriere Valg

Administrator, Applications Engineer, Automatisering Specialist, Datakundeservicemedarbeider, Datamaskiner Specialist, Computer Sales Representative, Computer Software Specialist, Database Specialist, Electronics Engineer, Information Analyst, Operations Research Analyst, programmerer, prosjektingeniør, systemdesigner, Systems Management Engineer, Systems Programmerer, Systems Research manager Systems Scientist, Lærer

Transfer

Studenter som planlegger å overføre til et fireårig institusjon bør fullføre lavere divisjon store krav og allmennutdanning mønster for den aktuelle overføringen institusjon og større. Eksakte store krav til samordnet kommunikasjon og CSU institusjoner kan bli funnet på www.assist.org. Vennligst se en rådgiver for mer informasjon som læreplanen krav kan variere mellom overførings universiteter.

AS i informatikk

Med den raske veksten av datamaskinen og relaterte teknologier, forberedelse for en karriere i informatikk innebærer et studium innen grunnforskning, matematikk og elektroteknikk. Det er to pedagogiske programmer tilgjengelig for studenter som er interessert i informatikk. De to områdene er: (1) elektroteknikk og informatikk; og, (2) informasjonsvitenskap og software engineering. Alle studenter bør konsultere en rådgiver.

Alle nye studenter er pålagt å delta i testing, Orientering, og møte med en rådgiver, med mindre de er unntatt. Orientering er utformet for å forberede deg til å være vellykket på College of Marin og for å nå dine pedagogiske mål.

Program taught in:
Engelsk

See 18 more programs offered by College of Marin »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato