Read the Official Description

The Culinary Arts programmet ved WITCC er for alle som har en lidenskap for mat, kreative uttrykk og flid. Vårt pensum introduserer studentene til unike ingredienser i state-of-the-art fasiliteter gjennom lukt, berøring og smak, mens honing ferdighetene kritiske for konseptualisere og nyskapende retter. Oppskriften på suksess i dette programmet omfatter sette kunnskap til praksis på områder som ernæring, kniv ferdigheter, Sanitation og sikkerhet, tilberedningsmetoder og mye mer. Spesialisert kurs arbeid i kunst Vurdering, Etnisk World Cuisine, forsiden av huset, Cost Control sammen med andre fag gir et grunnlag for å forberede kandidater for en karriere i mange grener av kulinariske kunster. Mulige karriereveier inkluderer kjøkkensjef, personlig kokk, catering kokk, corporate kokk og restauranteier. Nyutdannede kan forvente å starte sine karrierer gjøre $ 10 til $ 16 en time på entry-level stillinger, eller ca $ 28 000 som en lønnsmottaker. Kompensasjon varierer avhengig av individuell ferdighetsnivå, stillingsbetegnelse og plassering.

Det toårige Culinary Arts Programmet gir studentene mange muligheter til å besøke vellykkede restauranter og spisefasiliteter, samt arbeid med fagfolk for å få innsikt i hvordan du effektivt søke om og lande jobben av sine drømmer. Studenter som fullfører sin grad vil også delta i et internship å matche individuelle ferdigheter og evner med en velegnet etablering. Den uvurderlig erfaring med å oversette klasserommet kunnskap til virkelige verden praksis skal forberede studentene for livet utenfor demonstrasjonen kjøkken.

Hvis du er dedikert til håndverket og fast bestemt på å sette din kjærlighet for kulinariske kunster til handling, gjelder nå. La oss komme i gang mot en utfordrende og givende karriere. Chef Brett McCarthy har over ti års erfaring i fine dining, corporate servering og som en privat kokk. I tillegg har han erfaring undervisning og kontrollere vellykkede kulinariske programmer siden 1998.

witcc108

relaterte yrker

  • Chef og leder Cook
  • Cook, Restaurant
  • Cook, private husholdninger
  • Første linje Supervisor of Food forberedelse og servering Workers
  • Cook, institusjon og Kafeteria
  • Mat Service Manager
Program taught in:
Engelsk

See 18 more programs offered by Western Iowa Tech Community College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
11,375 USD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato