Knytte grad i kulinariske kunster

Western Iowa Tech Community College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Knytte grad i kulinariske kunster

Western Iowa Tech Community College

The Culinary Arts programmet ved WITCC er for alle som har en lidenskap for mat, kreative uttrykk og flid. Vårt pensum introduserer studentene til unike ingredienser i state-of-the-art fasiliteter gjennom lukt, berøring og smak, mens honing ferdighetene kritiske for konseptualisere og nyskapende retter. Oppskriften på suksess i dette programmet omfatter sette kunnskap til praksis på områder som ernæring, kniv ferdigheter, Sanitation og sikkerhet, tilberedningsmetoder og mye mer. Spesialisert kurs arbeid i kunst Vurdering, Etnisk World Cuisine, forsiden av huset, Cost Control sammen med andre fag gir et grunnlag for å forberede kandidater for en karriere i mange grener av kulinariske kunster. Mulige karriereveier inkluderer kjøkkensjef, personlig kokk, catering kokk, corporate kokk og restauranteier. Nyutdannede kan forvente å starte sine karrierer gjøre $ 10 til $ 16 en time på entry-level stillinger, eller ca $ 28 000 som en lønnsmottaker. Kompensasjon varierer avhengig av individuell ferdighetsnivå, stillingsbetegnelse og plassering.

Det toårige Culinary Arts Programmet gir studentene mange muligheter til å besøke vellykkede restauranter og spisefasiliteter, samt arbeid med fagfolk for å få innsikt i hvordan du effektivt søke om og lande jobben av sine drømmer. Studenter som fullfører sin grad vil også delta i et internship å matche individuelle ferdigheter og evner med en velegnet etablering. Den uvurderlig erfaring med å oversette klasserommet kunnskap til virkelige verden praksis skal forberede studentene for livet utenfor demonstrasjonen kjøkken.

Hvis du er dedikert til håndverket og fast bestemt på å sette din kjærlighet for kulinariske kunster til handling, gjelder nå. La oss komme i gang mot en utfordrende og givende karriere. Chef Brett McCarthy har over ti års erfaring i fine dining, corporate servering og som en privat kokk. I tillegg har han erfaring undervisning og kontrollere vellykkede kulinariske programmer siden 1998.

witcc108

relaterte yrker

  • Chef og leder Cook
  • Cook, Restaurant
  • Cook, private husholdninger
  • Første linje Supervisor of Food forberedelse og servering Workers
  • Cook, institusjon og Kafeteria
  • Mat Service Manager
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
11,375 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Sioux City, Iowa
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Sioux City, Iowa
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen