Read the Official Description

Nettverk Administration and Security-programmet er et omfattende studium. Studentene skal trenes for datamaskin PC reparasjon og vedlikehold, drift installasjon og feilsøking systemer, datanettverk og systemadministrasjon og sikkerhet. Gjennom både teori og hands-on instruksjon, vil studentene få en grundig forståelse av design, installasjon, vedlikehold og feilsøking av datamaskiner, operativsystemer og kablede / trådløse nettverk.

Spesifikk nettverk instruksjon inkluderer LAN / WAN system design, installasjon, konfigurasjon, administrasjon og feilsøking. Nettverk og systemsikkerhetsproblemer vil bli behandlet som de hører til hvert enkelt kurs.

Ved fullføring av denne graden, skal studentene være bedre forberedt på å ta nasjonale sertifiseringseksamener som kan tas på campus ved Vest Iowa Tech Testing Center. Kursavgiften for de fleste klasser inkluderer kostnadene av den nasjonale sertifisering eksamen kupong.

Datanettverk har blitt en integrert del av virksomheten, og etterspørselen etter disse arbeiderne vil øke etter hvert som bedriftene fortsette å investere i ny teknologi. Den utstrakte bruken av elektronisk handel og den økende adopsjon av mobile teknologier bety at flere bedrifter vil bruke Internett til å drive virksomhet på nettet. Denne veksten oversettes til et behov for systemadministratorer som kan hjelpe organisasjoner bruker teknologi til å kommunisere med ansatte, kunder og forbrukere.

witcc113

relaterte yrker

  • Datateknikk og informasjons Systems Manager
  • Security Management Specialist
  • Nettverk og Computer Systems Administrator
  • Computer Network Architect
  • Computer User Support Specialist
  • Computer Network Support Specialist
Program taught in:
Engelsk

See 18 more programs offered by Western Iowa Tech Community College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 uker
Heltid studier
Pris
12,075 USD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato