Knytte grad i regnskap

Butte College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Knytte grad i regnskap

Butte College

Regnskap Program: Patrick Christensen, leder (530) 895-2598; Department Office: BE 116 (530) 895-2371; Rådgiving og Rådgivning: (530) 895-2378

Om programmet

Regnskapsloven Programmet er utviklet for å lære elevene regnskapsprinsipper og praksis. Målet er å gi studentene arbeidsføre virksomheten ferdigheter og gi et rammeverk for videre studier av regnskap og relaterte forretningsprogrammer.

Studenter som planlegger en regnskapsmessig karriere bør være detalj-orientert, kunne analysere og tolke tall og fakta raskt og nøyaktig, og ta gode beslutninger. De må også være i stand til å kommunisere resultatene. Tålmodighet, utholdenhet, selvdisiplin og konsentrasjon er avgjørende. High school studenter som vurderer en regnskapsmessig karriere oppfordres til å ta engelsk, matematikk, informatikk, regnskap og relaterte forretnings kurs.

Karrieremuligheter

Regnskapsloven Programmet er utformet slik at studentene til: sette opp, komplett, justere og oppsummere registreringer av virksomheten i henhold til god regnskapsskikk og teknikker; bruke regnskapsinformasjon for å forbedre forretningsplanlegging, beslutningstaking, problemløsning, og økonomistyring; og gjelder både finansielle og ledelsesmessige regnskapsprinsipper og teknikker.

Regnskap arbeidsplasser forventes å øke raskere enn for mange andre yrker på grunn av press på forretnings- og offentlige etater til å forbedre sin økonomiske ansvarlighet. Etterspørselen etter dyktige regnskapsførere vil stige etter hvert som ledere stole mer på regnskapsinformasjon for å ta beslutninger. Kjennskap til grunnleggende PC-programmer er viktig.

AS Degree i regnskap (60 enheter)

Student Læringsutbytte

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet, vil studenten kunne:

  • Akkumulere, spille inn og analysere økonomiske data.
  • Forbered nøyaktige rapporter for beslutningstaking og overholdelse av regelverk.
  • Forstå regnskap og terminologi som brukes i forretningsscenarier, og bli dyktigere med vanlig brukte kontor programmer.
  • Principles of Microeconomics
  • Personlig økonomi
  • Inntektsskatt Forberedelse
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Aug. 2019
Duration
Varighet
12 - 24 måneder
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Chico, California
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
USA - Chico, California
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Aug. 2019
USA - Chico, California
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen