Den Court Reporting Program er beregnet for studenter interessert i å anskaffe ferdigheter er nødvendig for å sikre sysselsetting som ordrett reporter i våre domstoler og juridiske og forretningskontorer.

Karriere Valg

Convention Reporter, Court Reporter, Nedfall Reporter, Freelance Reporter, ble Høring Reporter The College of Marin Court Reporting Program startet i 1975 og er anerkjent av Court Reporters Board of California: For at en person å kvalifisere fra en skole til å ta staten lisensiering eksamen, skal den fullføre et program på en anerkjent skole. For informasjon om hvilke minimumskrav som en rettsreportasje programmet må oppfylle for å bli gjenkjent, kontakt: the Court Reporters Board of California, 2535 Capitol Oaks Drive, Sacramento, CA 95833. 916,263 til 3660 AS i rettsreportasje, Occupational, Machine stenografi alternativ i juridisk eller medisinsk sekretær, scopist, medisinsk transcriptionist, eller Tekst Entry Specialist The Machine stenografi alternativet tilbys bare på Indian Valley Campus. Denne læreplanen gir studentene en mulighet til å forberede seg for yrker som en juridisk eller medisinsk sekretær, scopist for domstol journalister, medisinsk transcriptionist, eller tekstinntasting spesialist. Kursene vil også delvis oppfylle Certified Stenografi Reporters Board krav til "kvalifisere" til å ta State Certified Stenografi Reporters Examination. En førsteamanuensis i Science-grad i rettsreportasje, er Machine stenografi Alternativ tjent ved å fullføre kursene nedenfor og College of Marin eksamen krav. En Certificate of Achievement tildeles for tilfredsstillende gjennomføring av alle kurs som kreves for de store. Ordninger må gjøres av studenten for leie eller kjøp av en forkortelse maskin. Den totale lengden på tiden det tar å fullføre maskin stenografi ferdighetskravene varierer med hver student.

Alle nye studenter er pålagt å delta i testing, Orientering, og møte med en rådgiver, med mindre de er unntatt. Orientering er utformet for å forberede deg til å være vellykket på College of Marin og for å nå dine pedagogiske mål.

Program undervist i:
Engelsk

Se 18 flere kurs fra College of Marin »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato