Read the Official Description

The Early Childhood Education programmet er laget for studenter som er interessert i å oppfylle lederroller i tidlig barndom fasiliteter. Hensikten med programmet er å forberede kandidatene til å utvikle, lede og vurdere tidlige barndom programmer samt iverksette utviklingsmessig passende læreplan for barn fra fødsel til 8 år. Studentene utvikle ferdigheter som trengs for å støtte kulturelt, språklig og evne diverse barn og deres familier.

Dette programmet kan tas på deltid eller heltid. Alle klasser er tilgjengelig på nettet.

Personer som er ansatt i en tidlig barndom anlegg i Woodbury County kan søke om Siouxland Menneskelig Investment Partnership (SHIP) stipend. For mer informasjon, vennligst ring Financial Aid kontoret. Se en tidlig barndom rådgiver for å utvikle en studieplan som passer for deg.

Jobbmuligheter kan inkludere i hjemmet leverandør, assistentlærer, bly lærer, assisterende direktør, eller direktør / eier av et barn omsorg anlegget.

Studentene vil bli pålagt å fullføre felterfaring eller practicum timer utenfor ordinær klasse tid og fullstendig kriminelle, barnemishandling og avhengige voksen misbruk bakgrunnen sjekker og helsekrav for å fullføre programmet.

witcc109

relaterte yrker

  • Utdanning Administrator, førskolen og barneomsorg Centre / Program
  • Førskolelærer, Unntatt spesialpedagogikk
  • Lærerassistent
  • barnepass Worker
  • Nannie
Program taught in:
Engelsk

See 18 more programs offered by Western Iowa Tech Community College »

Dette kurset er Nettstudie, Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Pris
11,375 USD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato