Kokk sertifikat i mat og vin
Cookery School at Little Portland Street
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
En matlaging leksjon for livet!
Denne spennende fast track, gir seks ukers intensiv profesjonell matlagingskurs størst mulig kulinarisk kunnskap. Deltakerne kan deretter gå videre til å starte arbeidet som kokk i et profesjonelt kjøkken, gjør årstider på en yacht eller i et ski chalet, faller for middagsselskaper eller bare forbedre sin egen matlaging repertoar.
Design av våre kurs
- Den viktigste stakk av med kurset er å bygge kompetanse og tillit. Dette oppnås gjennom intensiv læring i små klasser med en høy andel av lærere til studenter. Cookery School kokker la oss følelsen dyktig og godt utstyrt med evnen til å planlegge og gjennomføre menyer som passer anledningen og å gå på for å oppfylle ambisjonene som brakte dem til kurset i første omgang.
- Kurset er basert på premisset om at alle har hull i sine kulinariske kunnskaper så ingenting på kurset blir tatt for gitt. Alle relevante emner - teoretiske og praktiske - er dekket som legger til tillit av våre studenter, noe som gjør dem føler at de har en god forståelse av de kokkekunnskaper at de vil kreve i fremtiden.
- Vi arbeider innenfor en klart strukturert rammeverk med oppskrifter som har blitt slipt og testet over ti år, og som har blitt brukt av tusenvis av studenter. Vi tror at hvis man bruker en god oppskrift, produserer man en god matrett.
- Våre studenter er utstyrt med essensielle matlaging verktøy og bygge opp nødvendig kompetanse slik at de føler seg trygge med disse teknikkene som anses vanskelig, men er en viktig del av en kokk arsenal.
- Klassen størrelsen er begrenset til 12 deltakere. Samt en som har et høyt lærer / elev forholdet vi gi en høy helper / elev å tillate så mye tid som mulig til å være viet til verdifull læring i stedet for oppgaver som å vaske opp.
- Studentene er pålagt å gjøre ekstra ut av timer hjemme arbeid å konsolidere deres læring og å utvikle kunnskap om oppskrifter, planlegging og koster av måltider.
Vår undervisning
- Vår undervisning er enkel: Rosalind rathouse, rektor og Master Cook insisterer på at alle undervisningsprinsipper er konsistente hvem læreren. Unngå sjargong, har vi fokus på viktigheten av fantastiske ingredienser og forståelse prinsipper. Vi avmystifisere teknikker anses vanskelig, slik at de lett blir en del av en nødvendig matlaging repertoar.
- Det legges vekt på god, enkel mat - ofte klassiske retter - ved hjelp av de beste råvarene som er økologisk når det er mulig. Sourcing av maten er viktig, og dette er tydelig i den endelige testen - hvordan maten smaker!
- Cooks 'Sertifikat elevene lære en flåte av ferdigheter fra begge Cookery School lærere og lærere som vi bringer inn for visse spesialklasser, for eksempel sjokolade gjør, surdeigsbrød prosesser og ulike regionale retter.
- Studentene oppfordres til å stille spørsmål for å sikre en full forståelse.
- Vurderingene tar sted under hele kurset, slik at elevene kan være vitne til deres voksende kompetanse og Cookery School kan sikre at det som har blitt lært er blitt assimilert og blir riktig brukt.
Kursinnhold
- Dette omfatter matlaging teknikker fra de enkleste til de som oppleves som vanskelig; bærekraftig sourcing, meny skriving, planlegging, prising og budsjettering sammen med en rekke andre ferdigheter.
- Studenter vil også få akkreditert sertifisering i helse og sikkerhet, førstehjelpskurs og en WSET (Wine and Spirits Education Trust) Nivå 2 sertifisering i vin og brennevin.
- Skulle noen av våre studenter ønsker å videreutvikle sin opplæring i bedrift / restaurantområder, vil vi være i stand til å hjelpe med utplasseringer gjennom våre mange kontakter.
- Vi kan også gi råd om en meny portefølje, noe som elevene kan være lurt å lage til å ta til fremtidige arbeidsgivere.
- I løpet av siste uke tid vil bli gitt over til karriererådgivning og hvor du skal lete etter jobber.
Kostnad selvfølgelig
Kostnaden for profesjonell matlaging kurset er £ 5900 som inkluderer alle nødvendige ingredienser og bruk av Cookery School utstyr samt en daglig fersk forkle. Det er ingen skjulte statister. Denne kostnaden er inklusive merverdiavgift.
Kurs ganger
Kurset går hver dag fra 09:30 til 16:00 med utvidede klasser på bestemte dager. Ved lunsjtid deltakerne sitte ned Cookery School bordet for å smake på maten som har blitt gjort den dagen. Som smaker og smak er grunnlaget for vår undervisning, også dette er en viktig del av kurset og mye vekt på dette. All overskudd maten er tatt bort hver dag for å nyte hjemme. Vi ber om at alle studenter på kurset ta i egnede beholdere som å transportere denne maten hjem hver dag. Som vi stolte av å være så bærekraftig som vi muligens kan være, kan vi ikke gi ta bort beholdere.
Hvorfor en kokk sertifikat og ikke en kokk en?
Vi tror at den lange og fantastiske tradisjon for matlaging og oppskrifter har gått i arv gjennom generasjoner. Tradisjonelt har dette vært basert på en kjærlighet til mat og på tilgjengeligheten av sesongens råvarer. Vår Cook Sertifikat innehar disse lokalene kjære. Matlaging har en stolt tradisjon, og vi er opptatt av å sende dette videre til våre kokker til å bære frem. Det vil gi dem et godt grunnlag for eventuelle matlaging basert aktiviteter som de kanskje ønsker å forfølge i fremtiden.