Kokkekunster
Culinary Institute Kul IN
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Sisak, Kroatia
Språk
Engelsk, Italiensk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
12 uker
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 9 250 / per course *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* VAT inkludert
Introduksjon
I løpet av dette tre måneders programmet får studentene en bred utdanning innen profesjonell matlaging og grunnleggende bakverk. Den dynamiske kursplanen er designet for folk som ønsker å forbedre sine kulinariske ferdigheter eller rette seg mot en karriere innen profesjonell gastronomi.
Programmet tar en praktisk tilnærming til matlagingsteknikker, med daglige matlagingslaboratorier som supplement til leksjoner, samt flere ekskursjoner til lokale matproduksjonssentre og gjesteforelesninger fra besøkende kroatiske og internasjonale kokker.
Studentene vil få den grunnleggende kunnskapen som kreves for å begynne å jobbe i det kulinariske yrket. Studentene vil lære om termisk og mekanisk matbehandling, identifisere ingredienskvalitet, kobling av krydder, knivarbeid, lage kvalitetsrestaurantmenyer, arrangere og servere retter, profesjonelle matlagingsstandarder, matporsjoner, matkonservering og gastronomis historie. Sammen med de faglige ferdighetene som studentene lærer i løpet av dette programmet, vil de også ha muligheten til å møte vellykkede kokker som jobber innen moderne gastronomi og bli med i et nettverk av fagfolk i bransjen.
Læreplan
Kulinariske praksiser
Fordi vi mener at matlaging best læres gjennom praktisk erfaring, er læreplanen vår utformet slik at 80 % av timen er dedikert til praksis.
Ekskursjoner
Ekskursjonene til restauranter, hoteller og leverandører hjelper studentene bedre å forstå restaurant- og hotellvirksomheten, produksjonskjeden til næringsmiddelindustrien, samt forberedelses- og lagringsteknikker. Ekskursjonene er en fin mulighet til å bygge nettverk med kolleger og entusiaster fra bransjen.
Ytterligere programinformasjon
- Undervisningstid: 5 timer per dag, mandag-fredag
- Språket som brukes i klassen: Engelsk
- Lesninger og materialer (digitalt): levert av Kul IN
- Uniformer: Levert av Kul IN
Etter vellykket gjennomføring vil hver student motta et sertifikat fra Kul IN for en profesjonell kulinarisk kokk.
UTDANNINGSVALG ETTER PROGRAMMET
Kulinarisk ledelse ved Zagreb School of Economics and Management
I tillegg til vårt Culinary Arts-program, tilbyr vi deg muligheten til å utvikle gründerferdighetene dine med dette fellesprogrammet mellom Kul IN og Zagreb School of Economics and Management!