Les den offisielle beskrivelsen

Kurs: Kulinarisk kunst

I løpet av dette to måneders programmet vil deltakerne få en bred og intens utdannelse innen profesjonell matlaging og bakverk. Den dynamiske kursplanen er designet for folk som ønsker å forbedre sine kulinariske ferdigheter eller som retter seg mot en karriere innen profesjonell gastronomi. Programmet tar en praktisk tilnærming til matlagingsteknikk, med daglig matlagingslaboratorier som supplerer leksjoner, samt flere utflukter til lokale matproduksjonssentre og gjestelesninger fra å besøke kroatiske og internasjonale kokker. Studentene vil bli forsynt med grunnleggende kunnskaper som kreves for å begynne å jobbe i et kulinarisk yrke. Studentene vil lære om termisk og mekanisk matvarebehandling, identifisere ingredienskvalitet, krydder krydder, knivarbeid, skape kvalitetsrestaurantmenyer, arrangere og servere retter, profesjonelle matlagingsstandarder, matdeler, matbevarelse og gastronomiets historie. Sammen med de faglige ferdighetene studentene lærer under dette programmet, vil de også få muligheten til å møte suksessfulle kokker som arbeider i moderne gastronomi og danne et nettverk med fagfolk i bransjen. Oppdag din lidenskap mot gastronomi gjennom Kul IN student nettverk. testimonial

Kulinariske Practicums

Fordi vi tror at matlaging er best lært gjennom praktisk erfaring, er læreplanen utformet slik at 80% av klassetiden er dedikert til praksis. Praktikumene begynner med det grunnleggende, slik at studentene får mulighet til å bygge opp sin kunnskap om sterke grunner.

Ekskursjoner

I løpet av programmet vil studentene besøke flere lokale matproduksjonssentre og småskala lokale gårder. Feltturene hjelper elevene med å forstå produksjonskjeden i næringsmiddelindustrien, samt forberedelses- og lagringsteknikker av ulike typer mat, inkludert oster, bakevarer, kjøttprodukter, vin og kaffe. Studentene blir introdusert til ulike merker av lokale råvarer som de kan lære å skille mellom kvalitetsprodukter og skape kontakt med lokale produsenter. e67o

Tilleggsprograminformasjon

  • Klassetid: 5 timer per dag, mandag-fredag
  • Språk som brukes i klassen: Engelsk
  • Lesinger og materialer (digital): levert av Kul IN
  • Uniformer: Leveres av Kul IN

Etter vellykket gjennomføring vil hver student få et sertifikat fra Kul IN for en profesjonell kokekokk .

Programlengde: 2 måneder

Programkostnad per student: 4,625 euro (moms inkludert) **

** For våre tidligfuglstudenter tilbyr vi 200 € rabatt på programundervisning . For å ta tak i denne kupongen, må du fullføre søknadsprosessen og betale undervisningen to måneder før startdatoen for programmet. 47130_culinary_arts_2.jpg

Prisen inkluderer:

  • All opplæring og materiale til programmet Kulinarisk kunst
  • Transport fra Zagreb internasjonale flyplass til Kul IN
  • Boliger i Sisak
  • Bolig nær skole og lunsj på skoledager
  • Kostnader for ekskursjoner

PROGRAM START DATOER

  • 11. juni 2019
  • 19. august 2019

Kulinarisk ledelse ved Zagreb School of Economics and Management

I tillegg til vårt Culinary Arts-program tilbyr vi deg muligheten til å utvikle dine entreprenørskap med dette felles programmet mellom Kul IN og Zagreb School of Economics and Management!

I løpet av din tid på Kul IN vil du mestre kulinariske ferdigheter mens du arbeider i et profesjonelt kjøkken, og hos ZSEM vil du skaffe deg kunnskap om digital markedsføring, økonomi, moderne næringsliv, ledelse og andre områder av økonomi som gjør det mulig for din fremtidige karriere i verden av gastronomi å trives.

testimonial

For å gi deg full erfaring med å studere i Culinary Institute Kul IN inviterer vi deg til å besøke vår visuelle tur.

Program undervist i:
Engelsk
Italiensk

Se 4 flere kurs fra Culinary Institute Kul IN »

Sist oppdatert May 21, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Juni 11, 2019
aug. 19, 2019
Duration
2 måneder
Heltid studier
Pris
4,625 EUR
Deadline
Kontakt skolen
Juli 19, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juni 11, 2019
Sluttdato
aug. 14, 2019
Søknadsfrist
Startdato
aug. 19, 2019
Sluttdato
okt. 18, 2019
Søknadsfrist
Juli 19, 2019
Startdato
okt. 21, 2019
Sluttdato
des. 20, 2019
Søknadsfrist
sep. 20, 2019

Juni 11, 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
aug. 14, 2019

aug. 19, 2019

Location
Søknadsfrist
Juli 19, 2019
Sluttdato
okt. 18, 2019

okt. 21, 2019

Location
Søknadsfrist
sep. 20, 2019
Sluttdato
des. 20, 2019