Kommersiell Pilot License - Helikopter

Eurotech Flight School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Kommersiell Pilot License - Helikopter

Eurotech Flight School

privilegier

Med Commercial Pilot License for helikopter, vil du kunne utføre luftarbeid, offentlig personbefordring, treningsflyvninger og redningsoperasjoner som profesjonell pilot. Det modulære kurset (trinnvis) lar deg få den profesjonelle lisensen nærmer seg fra den private lisensen. Hvert trinn kan planlegges i ulike perioder, i veien for å bygge ditt eget kurs.

Forutsetninger

For å få flypliktig lisens må du ikke ha strafferegistre eller straffesaker i avventning.

For å søke om CPL-kurs, må du vise grunnleggende kunnskaper om matematikk og fysikk og en god bevissthet om det engelske språket som vil bli testet gjennom en opptaksprøve før registrering, PPL-lisens og 150 timers minimumsflyt.

Selv om medisinsk undersøkelse (1 ^ klassesertifisering) ikke er lovlig for å starte kurset, anbefaler vi deg å utføre det. Du kan kontakte gratis planleggingskontoret på akademiet for å bestille medisinsk, som må tas i et Aeromedical Center. Du må være minst 18 år for å utføre den endelige ferdighetsprøven.

Teoretisk kurs

Teoretiske leksjoner varer ca 9 måneder, begynner i oktober. En fjernundervisning kurs er også tilgjengelig for hvem forstår engelsk veldig bra. Du skal utføre eksamen ved hovedkontoret for flyktningstilsynet enten i Roma eller Milano - Malpensa. Du har kun lov til å delta i eksamen først etter å ha bestått en intern pre-test på Akademiet.

Praktisk kurs

Planleggerkontoret organiserer avtalene med instruktørene for å bestille flyturene på forespørsel. Følgende stadier må utføres i kronologisk rekkefølge: IFR-delen kan ikke gjøres før "single pilot" -delen og de 35 siste flyturene må følge IFR.

Begge kursene består av minst 185 flyturer som kreves i europeisk regulering. Du kan velge å delta på grunnkurset (CPL) eller legge til instrumentets karakter i programmet (CPL IR).

Flåte

Velg trening mellom:

  • Robinson R22
  • Robinson R44
  • Guibal Cabrì G2

baser

Caiolo (Sondrio), Bresso (Milano) og Castelnuovo di Porto (Roma)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert February 17, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Italia - Caiolo, Lombardy
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Italia - Caiolo, Lombardy
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen