Read the Official Description

Kort kurs i italiensk mat og økologi

Fire uker med teoretiske og praktiske leksjoner og muligheten for en praktisk opplæringsperiode på de beste italienske restaurantene

Kortkurset i italiensk mat og økologi er omtalt i to deler: Den første består av teoretisk-praktiske leksjoner ved ICIF hovedkvarter, suppleres med pedagogiske feltturer; Den andre, bestående av et profesjonelt internship (valgfritt, ikke inkludert i abonnementskostnadene), på en restaurant valgt av skolen.

Kortkurset er designet for fagfolk eller studenter som ønsker å gjennomgå et raskere treningsprogram på tradisjonelt og moderne kreativt kjøkken, med innsikt i oljer, balsamicoeddik, urter og krydder, tradisjonelle første kurs, oster, bakverk og vin.

Minimum oppmøte 12 - maksimum 24.

Varighet

Kurset har en total varighet på 3 måneder:

  • 4 uker teoretiske og praktiske leksjoner ved instituttet
  • 8 ukers internship (valgfritt) på italiensk restaurant valgt av instituttet

De som kan registrere er:

  • Indehavere av diplomer fra institusjoner eller sentre for høyere utdanning
  • Utenlandske og italienske fagfolk fra mat- og vinsektoren
  • Arbeidstakere fra sektoren med minst tre års dokumentert erfaring i gjestfrihetsbransjen over hele verden

Leksjonsemner

Matlagingskurs

  • Ekstra jomfruoliven og andre krydder
  • Vin, balsamico og aromatisk eddik
  • Urter og krydder
  • Varme og kalde forretter
  • Grønnsaker og salater
  • Ris og risottos
  • supper
  • Tørket pasta og sauser
  • Frisk og fylt pasta
  • Polenta, gnocchi, flans og timbales
  • Ferskvann og saltvannsfisk
  • Hvit kjøtt, lam, svinekjøtt og biff
  • oster

Pastry klasser

  • desserter
  • Små bakverk
  • Iskrem og sorbet

Vinklasser

  • Vine voksende og vinfremstilling teknikker
  • Vinsmakingsteknikker
  • Mat og vinparing
  • Introduksjon til kjente italienske viner

Italiensk språkklasser

  • Grunnleggende kunnskaper om italiensk språk og grammatikk
  • Gruppesamtaler

Opplæringsreiser

Oppskrifter som er utarbeidet, kan variere i henhold til sesongen og produkttilgjengelighet. Antall oppskrifter utarbeidet varierer i henhold til vanskelighetsgraden og, når det gjelder håndklasser, fra ferdighetsnivået og gjennomføringshastigheten til de deltakende elevene.

Praktik (valgfritt)

Den profesjonelle praktikplassen - valgfritt, ikke inkludert i abonnementskostnadene, finner sted på slutten av Kortkurset på restauranter som tilhører Jeunes Restaurateurs d'Europe Association, som ICIF har fastsatt en avtale med.

Restaurantene for internship trening er valgt av ICIF erfarne medarbeidere. Her kan studentene sette i bruk og forbedre alle ferdighetene som læres i løpet av kurset, samt forbedre kunnskapen i sitt spesielle område. Gruppene er delt og hver student sendes til en annen restaurant. Styret og innkvarteringen leveres av restauratørene som er vert for studentene, som gir dem overnatting til disposisjon.

avgifter

Avgiften for Short Course er på 5.500,00 Euro. Avgiften for kurset inkluderer:

  • Overnatting på instituttets gjestehus i mini-leiligheter (bestående av to rom med en, to eller tre senger og et bad) med frokost inkludert i 4 uker
  • Måltid på skolen fra mandag til lørdag (skolen er stengt på søndager og på helligdager)
  • Teoretisk-praktiske leksjoner, som per planlagt program
  • Opplæringsmateriell (hånd-outs, audiovisuelle hjelpemidler, etc.)
  • Matvarer til leksjoner og smaksprøver
  • Bruk av utstyr og verktøy under leksjoner i de utpekte klasserom
  • En komplett kokkens uniform bestående av: Kokkens jakke med instituttets logo, et par kokkens bukser, et forkle med instituttets logo og en bandana med instituttets logo
  • Bistand, under kurset, i de byråkratiske prosedyrene for utstedelse av midlertidig oppholdstillatelse og av skatteidentifikasjonsnummer
  • Diplom fra instituttet ved gjennomføring av kurset

Alt som ikke er nevnt ovenfor, er ikke inkludert.

Tilleggsgebyr ikke inkludert i kurset:

  • 50 € for helseforsikringen som dekker de grunnleggende medisinske utgiftene og utgiftene eller gjenopprettingen til sykehuset bare for ulykker i løpet av arbeidstiden for hele perioden av kurset (bare dersom studenten ikke fastsetter allerede en helseforsikring i sin egen land).
  • 50 € for de som har til hensikt å dra nytte av gruppebussoverføringen, bare ved ankomst i Italia, organisert av ICIF instituttet på søndag før kursstart, fra Milan Malpensa flyplass. Betaling av 50 euro kan gjøres i balansen av kurset ved bankoverføring, eller i kontanter eller med kredittkort på ICIF Directions kontor den første dagen av kurset.
Program taught in:
Engelsk
Italiensk

See 6 more programs offered by Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF »

Last updated October 1, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2019
Mars 25, 2019
Duration
3 måneder
Heltid studier
Pris
5,500 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Mars 25, 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Juni 3, 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 9, 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Okt. 14, 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Mars 25, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Juni 3, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Sept. 9, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Okt. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Okt. 14, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato

ICIF Short Course on Italian Culinary Arts