Kreativ dokumentar og fotojournalistikk av Magnum Photos og speos

Spéos Paris-London Photographic Institute

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Kreativ dokumentar og fotojournalistikk av Magnum Photos og speos

Spéos Paris-London Photographic Institute

Creative Dokumentar & Fotojournalistikk Programmet er utviklet for studenter som ønsker å forfølge en karriere innen dokumentarfotografi og / eller fotojournalistikk, i Magnum Photos tradisjon for visuell historiefortelling.

Kurset utstyrer studentene med den historiske og kontekstuelle rammeverket som kreves for å utvikle og engasjere seg i kritisk tenkning om dokumentarfotografi, samt gi faglig veiledning og opplæringen støtte til å utvikle elevenes individuelle dokumentar praksis. Studentene har unik tilgang til Magnum fotografer og dens erfarne medarbeidere, med elementer av kurset undervises på Magnum Photos kontor sentralt i Paris.

Den formelle programmet er levert av Speos og utnevnte lærere og supplert med Magnum fotografer og ansatte.

Diplom: Creative Dokumentar og Fotojournalistikk av Magnum Photos / Speos Titre de Photographe RNCP nivå I (Fr) og 7 (Eu) - kode NSF 323 t Dette programmet er registrert i repertoaret National des Sertifiseringer Professionnelles (RNCP) ved dekret av 22 desember 2014 - publisert i Journal Officiel 31. desember 2014.

Del I / september til desember:

Den første delen består av sentrale kurs, som dekker alle aspekter av profesjonell fotojournalistikk og kreativ dokumentar.

Topp-nivå fagfolk holde kurs og overvåke elevenes individuelle oppkjøpet av ferdigheter. Utenfor klasserommet, elevene uavhengig organisere sine skyteøktene og post-produksjon, under kontinuerlig veiledning av sine veiledere og Magnum Photos. I løpet av denne tiden vil studentene ha tilgang til den omfattende boken biblioteket på Magnum Photos Paris byrå, med en uforlignelig samling av kjente foto publikasjoner.

Del II / januar-mai:

Under den andre delen, studentene forbedre sine praktiske ferdigheter og utvide sitt spekter av kunnskap. Den siste uken i den andre delen er dedikert til oppsett av studentenes end-of-the-års utstilling på skolens lokaler, vil en viktig begivenhet besøkt av etablerte fotografer, fotobyråer, iconographers og presse organiseres for studentene ved de Magnum lokaler. Kurset vil bli supplert med Magnum Photos komponent, som består av regelmessige gjennomgang økter, kunstnerpresentasjoner, oppgaver og diskusjoner med Magnum fotografer og ansatte.

Del III (Eksperter Modules) / mai til juli:

De siste månedene av programmet er dedikert til studentenes møter med fagfolk: Varighet: 8 uker The Expert moduler tar sikte på å utdype deltakernes forkunnskaper og ferdigheter i de områdene som er mest etterspurt av det profesjonelle markedet. De dekker fagene business management, bildebehandling og publisering og fotoreportasjer, som kombinerer teori og praksis. Deltakerne møter opp med fotografering fagfolk fra ulike domener, som deler sine erfaringer og kunnskap fra sine respektive fagfelt.

Program beskrivelse klasser og innhold

 • Fotojournalistikk og dokumentar
 • Computer Imaging
 • visuell identitet
 • Bilde Management and Publication
 • Trykketeknikker
 • History of Photography / Museum og galleri besøk
 • Essentials of Photography
 • Veiledning Magnum Photos
 • Historiefortelling: Ord og bilder
 • Expert Modul: The Photo Forretninger (Part III)
 • Expert Modul: Advanced Photo Reportasje (del III)
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
30,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Paris, Île-de-France
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Frankrike - Paris, Île-de-France
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen