Les den offisielle beskrivelsen

Programoversikt


Vennligst merk: Dette programmet var tidligere kjent som tok Kunden Focused Organisation

Denne markedsføringen programmet utstyrer ledere fra både markedsføring og ikke-markedsføring fungerer med de nødvendige grunnleggende markedsføring verktøy og kunnskap som kreves for å levere strategiske vekst i virksomheten.

Deltakelse i denne markedsføringen programmet vil hjelpe deg å designe, gjennomføre og evaluere kundefokusert markedsføringsstrategier ved å hjelpe deg med å levere kunden verdi på tvers av organisasjonen, opprette integrert løsning på tvers av funksjonelle siloer; skille deg tvers av alle touchpoints, og fange opp langsiktige verdi fra kundene.

Noen av de områdene som dekkes i denne markedsføringen programmet organiserer å gi kunden verdi kunde-basert innovasjon, strategisk merkevare posisjonering, som konkurrerer om kundens erfaringer og kunden lønnsomhet ledelse.

Dette markedsføring programmet passer markedsføring utøvere søker en booster i dagens beste praksis i markedsføring. Generell Ledere og toppledere som trenger en solid forståelse av hvordan markedsføring er best utnyttes til å levere verdi til sine kunder og bunnlinjen.

Innhold

Kundefokusert markedsføring: nøkkelen til fortjeneste vil gi deg en omfattende jording i nøkkelen markedsføring verktøy og kunnskap, slik at du kan bidra mer effektivt på tvers av virksomheten. Programmet fokuserer på:

  • Bygging av kundefokusert organisasjon
  • Administrerende kundeopplevelsen
  • Konkurrerende strategisk
  • Brand posisjonering
  • Forstå forbrukernes atferd gjennom markedsundersøkelser
  • Fange verdi
  • Live-sak
  • Pre-program revisjon

Målgruppen

Kundeorientert Markedsføring: Nøkkelen til Unlocking Overskudd program passer markedsføring practitio partnere som ønsker å gjøre dypere strategisk bidrag og få en booster i dagens beste praksis. I tillegg vil det også passe daglige ledere og toppledere som trenger en solid forståelse av hvordan markedsføring er best utnyttes til å levere verdi til sine kunder og bunnlinjen.


Program undervist i:
Engelsk

Se 22 flere kurs fra London Business School »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
5 dager
Deltid
Pris
5,450 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato