Les den offisielle beskrivelsen

Dette er et program som inneholder kurs rettet mot studenter i næringsliv og økonomi, samt entreprenører, investorer, ledere og ledere. Vi tilbyr alle nivåer fra A1 til C2 i dette forretningsområdet, som ligger gjennom en nivelleringstest og en språklig nedsenkning gjennom språket i ansikt til ansiktsklasser kombinert med fritidsaktiviteter. Et av hovedmålene med dette programmet er at våre kunder kan kommunisere i en internasjonal kontekst rettet mot personer som utfører kommersielle funksjoner, ansvarlig for kjøp, ansvarlig for forretnings- og eksportforvaltere. Våre programmer er delt inn i tre områder som hver kursassistent vil velge avhengig av sine egne interesser, selv om det ikke har betydning for hvilket spansknivå de har siden kursene er tilpasset i henhold til den språklige kunnskapen som studenten har.


Kurs nr. 1: Prinsipper for administrasjon

I dette som i alle kursene har studenten det nødvendige materialet til å utføre alle typer aktiviteter rettet av sin lærer og også de som han kan skape på eget initiativ, og dermed i første omgang kunne Bli kjent med de første strukturer, vokabularer, uttrykk og andre sosio-kulturelle aspekter knyttet til deres forretningsoppgaver. Med dette vil du kunne kommunisere med flere eiendommer for å bruke administrative problemer som hovedsakelig angår organisering og strukturering av firmaet ditt.

Disse prinsippene for administrativt uttrykk begynner med svært spesifikke språklige verktøy som å kunne gjøre et optimalt utvalg av personell til å ansette i sine selskaper. Derfor lærer våre kunder å identifisere folk fra deres personlige opplysninger, interesser, yrker, lønnsforspenninger, initiativer på en svært spesifikk måte for å kunne ha et svært selektivt team for å samarbeide i din bedrift. Med de forrige basene kan du bli bedre kjent med detaljerte oppgaver på hierarkiske stillinger og planlegge organisasjonskart over et selskap basert på planlegging og funksjoner innen personalressurser. I dette andre aspektet vil studenten ha fått sterkere røtter i sitt uttrykk og kunnskap om språket, slik at han vil kunne:

 1. Utfør ansikts-til-ansikt intervjuer og til og med andre kommunikasjonsmidler.
 2. Gi muntlig og skriftlig pensum på eget firma på en attraktiv og konkurransedyktig måte.
 3. Informer om arbeids- og forretningsforventninger etterfulgt av din bedrift eller virksomhet av interesse.
 4. Beskriv de organisatoriske aspektene av din bedrift og pretensjoner for å forbedre fremdriften av det.
 5. Foreslå konklusjoner basert på observasjon og rettferdig planlegging av effektiv ytelse til de ansatte i din bedrift og mulige incentiver for dette aspektet for å produsere et effektivt samarbeid.
 6. Behandle andre saker knyttet til konkurransedyktige strategier for markedet der du trenger å utvikle din bedrift.


Kurs nr. 2: Forretningsutvikling og markedsføring

For å gjenkjenne at våre kunder har språkkunnskapene som kreves for å starte det andre kurset, skal vi på ELEC undersøke det nivået våre klienter har på spanskspråket gjennom ovennevnte plasseringseksamen. Dersom studenten vurderes å være på nivå A2, vil det bli gitt en kontroll av forrige nivå. Når våre kunder starter dette andre kurset, vil det bidra til å styrke styrken til firmaet ditt ved å organisere konkurransedyktige strategier til forskjellige nasjonale og internasjonale markeder, fordi du vil få mer sosialt og empatisk uttrykk som vil hjelpe deg til å bli anerkjent som en ideell entreprenør . åpen og solid i finansverdenen.

Siden spansk er det tredje språket snakkes i verden, vil dette kurset hjelpe deg å uttrykke deg mer flytende i dette feltet av kommersiell spesialitet og utvide til markeder i latinske land. For å oppnå dette må du:

 1. Ha en språklig, rettet og praktisk nedsenkning for å kommunisere med folk som utfører kommersielle funksjoner.
 2. Å håndtere med mer presisjon de juridiske kravene for å konsolidere firmaet ditt.
 3. Ha kunnskap om protokoller som skal følges når du danner et selskap.
 4. Kunne designe en ekte markedsføringsplan i det miljøet som kunden krever.
 5. Hold en samtale med ulike kommunikasjonsmidler for å forhandle.
 6. Undersøk skattesystemer for montering av et kommersielt produkt.
 7. Planlegg lanseringen av et nytt produkt eller en kommersiell tjeneste.

Med alle tidligere tematiske, vil vår bedriftsklient kunne kontrollere med mer nøyaktighet det ledelsesmessige arbeidet for en god start på sine prosjekter i næringslivet i Latin-Amerika, romlig. Med denne kapasiteten oppnådd gjennom kursene som ELEC har designet for våre forretningsmedlemmer, vil våre fagfolk med ledelse og ledende stillinger åpne en dør som vil føre dem til å vise seg mer hensiktsmessig i et marked som blir stadig mer konkurransedyktig.


Kurs nr. 3: Budsjetter og investeringer

I dette tredje kurset som ELEC tilbyr til våre utøvende og utøvende profesjonelle, vil våre kunder kunne fokusere på styringen av årsregnskapet og den spesifikke måten de ønsker å bruke budsjettene tildelt for å realisere sine forretningsprosjekter . Når et språk læres, er det ikke bare å gjenkjenne sine former og spesifikke grammatiske eller tematiske grunner eller ordforråd, men det må brukes hensiktsmessig i ulike kulturelle, sosiale og arbeidsgrupper og miljøer.

Med globalisering i virksomheten har konteksten blitt av stor betydning bruken av god og klar kommunikasjon for å oppnå effektive avtaler for å sikre produktive og sikre investeringer gjennom å bruke ulike former på språket, i dette spesielle tilfellet spansk. Bare ved å skaffe seg de språklige ferdighetene som er omtalt i våre forretningskurs, kan selv et empatisk klima fremmes i organisasjonen og realiseringen av velstående forhandlinger. I løpet av dette kurset vil studenten vise sine språklige ferdigheter på en mer selvstendig måte, slik at de vil utføre arbeid og aktiviteter autonomt.

Derfor vil dette kurset ha fleksibilitet i rutene og fysiske rom for gjennomføring av kursene, siden du i noen tilfeller må gjøre intervjuer med forretningsmenn, gjøre besøk til observasjon av noen kommersiell aktivitet, du vil oppleve lanseringen av en kommersiell produkt av dette landet vil søke intervjuer med noen mennesker i bankenheter for å lære om vilkårene for virksomheten lån i dette landet.

Fra det vi observerte tidligere da vår klient befinner seg i dette tredje året, vil hans språklige nedsenkning være veldig ekte og praktisk, derfor vil han kunne:

 1. Samhandle i banker og sparekreditter.
 2. Forbered økonomiske konsolideringsrapporter for din bedrift.
 3. Utslipp for budsjettbalanser for realisering av prosjekter.
 4. Mål dine regnskap i henhold til investeringsprosjektet.
 5. Vær oppmerksom på driften av ulike økonomiske sektorer.
 6. Overvåk og prosjekt budsjettrapporter om dine investeringer.
 7. Forhandle avtaler for å etablere investeringen.


Fordeler med å lære og administrere virksomheten spansk for utlendinger.

Våre kunder, når de tar våre spesifikke kurs i næringslivet og det økonomiske området, fokuserer på å forstå og kommunisere sine interesser på dette området, ved hjelp av kommunikasjonsevner som de er muntlig uttrykk, auditiv evne, lese og forståelse av tekster og skriftlig uttrykk. Med disse verktøyene vil den overføre og fange opp informasjon om emner knyttet til organisering og styring av lederstillinger, investeringer og økonomiske kontroller med mer sikkerhet og ansvar i utførelsen av sine kommersielle funksjoner. Vi inviterer deg til å delta i disse nøye utarbeidede programmene for å gi et eksklusivt design i forretningsmiljøet du trenger for at du skal fungere som fagfolk i næringsliv og økonomi.

Program undervist i:
Spansk

Se 3 flere kurs fra Elec Spanish School »

Sist oppdatert September 11, 2018
Startdato
feb. 2020
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato