Les den offisielle beskrivelsen

Om CIMA

The Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) , grunnlagt i 1919, er verdens ledende og største profesjonelle organ for ledelse revisorer.

CIMA hjelper enkeltpersoner og bedrifter til å lykkes ved å utnytte den fulle styrken i ledelsesregnskapet - ikke bare regnskap for balansen, men også for virksomheten.

Sammen med American Institute of Certified Public Accountants (AICPA), etablerte vi Chartered Global Management Accountant (CGMA) betegnelse i 2012 for å gi medlemmer et nytt nivå av ressurser og anerkjennelse.

CIMA pensum bygger på den unike CGMA Global Management Accounting Principles © og CGMA Competence Framework for å styrke enkeltpersoner med høyt nivå evner for å hjelpe dem å oppnå bærekraftig suksess i både næringsliv og økonomi.

Vi tilbyr kontinuerlig profesjonell utviklingstjenester, finansierer akademisk forskning, utvikler tanke lederskap, overvåker faglige standarder, opprettholder etiske retningslinjer for medlemmer, og jobber med eksterne undervisere og evalueringstjenester for å gi den beste studie- og eksamensopplevelsen.

I 2017 dannet medlemmer av CIMA og AICPA foreningen av internasjonale sertifiserte profesjonelle regnskapsførere for å forene og styrke regnskapsbransjen globalt. Representerer et innflytelsesrik nettverk av over 667 000 medlemmer og studenter i ledelse og offentlig regnskap, forbereder foreningen regnskapsførere for dagens utfordringer og morgendagens muligheter.

CIMA et øyeblikk

Ved å bli en CGMA med CIMA, blir du med i verdens største faglige ledelse revisorer, og blir en del av et virkelig globalt nettverk av over 600 000 nåværende og neste generasjons økonomi.

Hvorfor bli en CGMA med CIMA?

Ved å studere CIMA vil du utvikle den kritiske kunnskapen og ferdighetene som arbeidsgivere er ute etter og være klar til å jobbe i enhver bedrift - stor eller liten, offentlig eller privat, over hele verden. Les videre og utforske hvorfor å bli CGMA med CIMA er det riktige valget for deg.

Woolich er akkreditert for nivå 1 (Certificate In Business Accounting) for øyeblikket.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Woolich Education »

Sist oppdatert March 14, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

aug. 2019