Kurs: Grafikkdesignerens verktøy. Opprett, retusjer og presenter med Adobe Suite

Generelt

Programbeskrivelse

adresse Quique López og Valeria Dubin
Varighet // Timer Fra 7. til 18. september 2020 (36 timer)
Fra 16:30 til 21:15 (unntatt 11 og 16)
nivå Introduksjon / Medium
språk kastiljansk
pris € 680. Studenter påmeldt ELISAVA har en spesiell 25% rabatt på beløpet på kurset. ELISAVA Alumni Fet medlemmer vil få 15% rabatt på mengden av programmet.

presentasjon

I løpet av dette 8-timers kurset, totalt 36 timer, vil vi prøve å nærme oss bruken av Adobes profesjonelle verktøy dedikert til verden av grafisk design. Fra 3 øvelser som er enkle å bruke på arbeidsplassen - Hvem har ikke måttet holde en presentasjon hos din bedrift? Hvem har ikke gitt noen filer i et program med vanskelig uttale (InDesign, Photoshop, Illustrator?), Og har ikke visst hva de skal gjøre med dem? - Vi vil prøve å forklare den grunnleggende bruken av verktøyene som grafiske designere bruker til daglig for å utdype designene våre.

En presentasjon, retusjering av en fil som allerede er opprettet og designet eller utformingen av et arbeidsdossier eller et magasin, vil være praksisene som vil ta oss til å turnere i Adobe CC-verdenen, forklare og analysere egenskapene til disse programmene og implementere at det er som best lært, hvert av alternativene som tilbys av denne kraftige programvaren. Vi vil gjenta bruken av forskjellige verktøy og arbeidsprosesser, fremme kunnskapen deres for å få mest mulig ut av programmene.

Fra mindre til mer komplekse, gjennomføring av disse øvelsene vil gi oss nok selvtillit til å kunne møte retusjering, opprettelse eller design av disse grunnleggende grafiske brikkene i noe yrke uten å være grafiske designere.

132549_Curso-LasHerramientasdelDisenadorGrafico.CreaRetocayPresentaconSuiteAdobe.jpg

© ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering

målsettinger

Hovedmålet er å få studenten til å tilegne seg den nødvendige kunnskapen for å konvertere sitt prosjekt eller ide, presentasjon osv., Til et sammenhengende utlagt digitalt dokument, og prøver å optimalisere og maksimere de viktigste dataverktøyene som brukes av / grafiske designere.

Struktur og innhold

  • Blokk 01. Godt presentasjoner
  • Blokk 02. Retusjering av brosjyre og kataloger
  • Blokk 03. Utforming og utforming av rapporter, dossierer og magasiner

Lærerpersonale

Valeria Dubin
Utdannet innen visuell kommunikasjon fra Fakultet for kommunikasjon og kunst ved Mackenzie-universitetet i São Paulo, Brasil. Art Director hos EstudiCanó, et kreativt grafisk design og visuell kommunikasjonsstudio i Barcelona som siden 1998 har utviklet bedriftsbildeprosjekter, kommunikasjonskampanjer, produktgrafikk, oppsøkende grafikk, emballasje, redaksjonell design, plate og multimedia, standgrafikk og utstillinger.

Quique López
Graduate in Advertising and Public Relations, Diploma in Photography and Master in Graphic Arts from the Polytechnic University of Valencia; Diplom i sosiologi fra University of Alicante; Postgraduate in Typography av Eina. Han jobbet som art director på Cosmic Gráfica med klienter som Esade, Albert og Ferran Adrià International Cooking Concepts, Grup3, Ingoprint eller Natursystem, blant andre. Det fungerer for kunder som Cauchos Karey, Amnesty International Valencia, reklamebyråene Syameses og KeepU Media, kombinert med kunstledningen til den internasjonale kjeden av hotell og resorts Dolce Hotels eller Meatpacking-restauranten. Han kombinerer sin profesjonelle aktivitet med undervisning på forskjellige skoler i Barcelona, som professor ved ELISAVA (University Degree and Training Cycle) og meddirektør for Postgraduate in Digital and Interactive Design ved IDEP. Jury Laus 2014 i kategorien Studenter. Vinner av Gràffica-prisen med Muuu-kollektivet.

mottakere

Design studenter, arkitekter, fotografer, illustratører og andre reklamer og andre fagpersoner som trenger å jobbe og legge ut grafiske dokumenter og presentasjoner. Det kreves et minimum av Mac-kunnskap.

Dette er ELISAVA (ES) fra ELISAVA Disseny i Enginyeria BCN på Vimeo.

opptak

Registreringsforespørsel

For å be om registrering må du:

  1. Fyll ut alle personopplysninger (slik det vises på pass eller nasjonalt identitetsdokument) og kontaktinformasjon på det elektroniske søknadsskjemaet.
  2. Legg ved følgende dokumentasjon: Skanner av gyldig pass hvis du er utlending, eller skanner av DNI hvis du har spansk statsborgerskap eller et EU-land, i PDF-format.

På slutten av registreringsforespørselen vil systemet generere et brukernavn og passord som du må overvåke og betale via nettstedet vårt; Du vil også motta dem i e-posten din, hvis du ikke mottar dem må du skrive til: innleggelser @ ELISAVA .net.

Merk: Vennligst bruk en gyldig e-postadresse, annerledes enn "hotmail", ellers vil vi ikke kunne bekrefte forespørselen. For å garantere sikkerheten og konfidensialiteten til dataene dine, bruk bare e-postadressen som er registrert i registreringen din for å kontakte Admissions @ ELISAVA .net

Påmeldingsfrister

  • Studenter med statsborgerskap i EU, islandsk, Liechtenstein, Norge eller Sveits: Hvis det er ledige plasser, opptil 4 virkedager før kursstart.
  • Utenlandske studenter uten EU-statsborgerskap *: Hvis det er ledige plasser, opptil 10 virkedager før kursstart.

* For kurs med en varighet på mindre enn 3 måneder er ikke studievisum nødvendig, men du må ta kontakt med det spanske konsulatet i landet ditt om et turistvisum er nødvendig eller om du må følge en spesiell prosedyre.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... Les mer

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Minimér