Kurs i å perfeksjonere kulinariske teknikker

Basque Culinary Center

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Kurs i å perfeksjonere kulinariske teknikker

Basque Culinary Center

Har du studert matlaging og føler at du fortsatt har mye å lære? Har du lang erfaring som kokk, men har aldri blitt formelt trent?

I løpet av fem uker med intensiv trening vil studentene, veiledet av veiledere fra Basker Culinary Center, perfeksjonere sine kulinariske teknikker; en reise gjennom alle håndterings- og bevaringsteknikker, matlagingsprosess, konditori og introduksjon til avant-guard-trender, som alle vil gjøre det mulig for deg å konsolidere kunnskapen din og få nye ferdigheter i forberedelse og presentasjon av retter.

Program

Dette spesialiseringsprogrammet er rettet mot fagfolk i sektoren, med formell opplæring og / eller tidligere arbeidserfaring i feltet.

Programmet utvikler følgende kunnskapsområder:

1. INNLEDNING TIL KOKERI MED LOGISK

Historie, sensorisk analyse, kulinarisk kjemi og matkvalitet.

2. KULINÆR TEKNIKKER:

Fundamentals, applikasjoner og forberedelse av tilhørende retter

  • Mathåndtering og bevaringsteknikker
  • Matlagingsteknikker anvendt til matlaging
  • Grunnproduksjon av konditori: kaker, bakverk, is og sorbet.
  • Grunnleggende bakeri: metodikk, teknikker og utstyr.
  • Andre teknikker:
    • "Til forkant ... et blunk til modernistisk mat"
    • Nye teknikker: geler og fortykningsmidler, skum og emulsjoner
    • Nye produkter: obulato, carta fata, maltodextrin
    • Servering og staging: servise og bestikk
    • Kreative prosesser

80% av treningsprogrammet gjennomføres i praktiske verksteder, ved hjelp av "learning by doing" metodikk.

Kalender

TERM TIDER: fra 2. mai 2007 til 2. juni 2018

TIDSPLAN: Mandag til fredag ​​fra kl. 15.00 til 20.00

ANTALL PLASSER: 20

REGISTRERING: Registreringsperioden vil begynne i desember 2017 til alle steder er tildelt

Metodikk

80% av treningsprogrammet gjennomføres i praktiske verksteder, ved hjelp av "learning by doing" metodikk

  • Illustrative forklaring og teknikkfunn
  • Praktisk anvendelse av hver teknikk og fremstilling av tilhørende retter
  • Sensoriske verksteder
  • Restaurant besøk

professorene

Programmet drar nytte av et akademisk team bestående av:

  • Kokkelærere fra Basker Culinary Center
  • Gjestekokker
  • Eksperter på de ulike områdene av kunnskap: historie med matlaging, sensorisk analyse og kulinarisk kjemi.

Avgifter / Tilskudd

Avgiftene for hele programmet er € 2.500 som må betales som følger:

  • € 150 på tidspunktet for søknad om plass (refunderes i sin helhet ved ikke å bli tatt opp).
  • 40% av gebyrene, det vil si € 940 når aksept er bekreftet, for å reservere stedet på kurset.
  • 60% av honorarene, det vil si € 1.410 to uker før starten av programmet.

Dette inkluderer:

  • undervisningsmateriell
  • Uniform
  • Studiebesøk

Finansiering alternativer

Det baskiske kulinariske senteret har spesielle finansieringsavtaler med ulike finansorganisasjoner.

Valg for rabatt

Refunderes (delvis eller helt) gjennom Fundación Tripartita.

Bistand med overnatting

Fakultetets informasjonskontor vil gi den nødvendige informasjonen og vil hjelpe elevene med å søke etter innkvartering og fellesleiligheter.

For de studentene som ønsker å studere bare en av modulene, vil gebyret bli € 1.000 betales som følger:

  • € 150 på tidspunktet for søknad om plass (refunderes i sin helhet ved ikke å bli tatt opp).
  • Resten av avgiftene, € 850 før kursstart, for å reservere et sted på kurset.

Entre

Det baskiske kulinariske senteret har et system for opptak som tar sikte på å sikre at våre studenter har det faglige nivået og den personlige kompetansen som kreves for å kunne fullføre en innovativ og krevende studieplan.

Forhåndsregistrering

Studenter som ønsker å bli vurdert, må sende følgende enten via e-post eller ved vanlig post:

  • Utfylt søknadsskjema
  • En kopi av Curriculum Vitae
  • Dokumenter som akkrediterer utdanning og / eller erfaring
  • Ett passportstørrelse bilde
  • Kopimaskin av nasjonal ID eller pass
  • Søkers personlige uttalelse til støtte for deres søknad
  • Registreringsavgift, full refunderes i refunderes i sin helhet ved ikke å bli tatt opp. Denne avgiften er 150 euro.

Periode for søknader

Søknadsfristen forblir åpen til alle steder er tildelt. Det maksimale antall studenter som skal bli tatt opp er 16. Søkere vil bli varslet om resultatet av søknaden innen en måned.

For ytterligere henvendelser om kurskrav eller opptaksprosessen, vennligst ikke nøl med å kontakte oss på cursos@bculinary.com

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Spansk


Sist oppdatert December 4, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mai 2019
Duration
Varighet
5 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
25,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Spania - San Sebastián, Basque Country
Studiestart : Mai 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Mai 2019
Spania - San Sebastián, Basque Country
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen