Les den offisielle beskrivelsen

Kurs i Business Administration - Skills Programme in Financial Accounting 1 (CIS)


Sertifisering

Etter vellykket gjennomføring av hver ferdigheter program, vil CIS utstede elever med en resultatorientert Letter skisserte modulene og kreditter oppnådd. Bare på ferdigstillelse av tre moduler mot full kvalifisering vil eleven bli tildelt et sertifikat med en Fassett påtegning. Learner resultater vil bli registrert på SUS National Learner Records Database innen 6 måneder etter ferdigstillelse.


Opptakskrav

  • Kunnskap, forståelse og anvendelse av det engelske språket på NQF 4/Grade 12 eller tilsvarende
  • Kunnskap, forståelse og anvendelse av matematiske Literacy på NQF 4/Grade 12 eller tilsvarende
  • Kunnskap, forståelse og anvendelse av regnskap ved NQF 4/Grade 12 eller tilsvarende
  • Opptak kan være gjenstand for et intervju med en akademisk medarbeider.Kurs Varighet

Programmet varighet er 65 timer og undervisning er ansikt-til-ansikt basert på NQF nominelle timer. Dette utelukker tid til å fullføre oppdrag, forskning og selvstudium. Hver Damelin campus har en annen undervisning tidsplan. Programmene er tilbudt i løpet av uken, på kveldene, eller på lørdager.


Kurs Intro

Dette Skills Programme er en del av CIS faglige kvalifikasjoner i ledelse og administrasjon som gir eleven kunnskap og ferdigheter som kan brukes i en rekke enheter, samt en forståelse av deres filosofi og operative krav. Det gir også et skritt til en høyere fase av læring i styresett, administrasjon og økonomi, og utvider elevens muligheter for avansement.Eleven vil bli utstyrt med de primære ferdigheter for å håndtere en rekke administrative funksjoner innenfor rammen av økonomisk, kontraktsmessige, informasjonsteknologi, økonomiske og kommunikasjonsevner. Dette konkluderer evnen til å absorbere ny læring, samt å kunne anvende læringen til en rekke kjente og nye situasjoner. Den fulle kvalifisering føres mot CIS faglige kvalifikasjoner: Ledelse og administrasjon, med SAQA ID-nr 60651 (129 studiepoeng).

Program undervist i:
Engelsk

Se 137 flere kurs fra Damelin Part Time »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2020
Duration
65 timer
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato