Kurs I Couture Mønster Gjør: 2-ukers Sommerintensiv

The Cut Fashion Design Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Kurs I Couture Mønster Gjør: 2-ukers Sommerintensiv

The Cut Fashion Design Academy

Ønsker du å lære det grunnleggende i den fengslende verden av mote? The Cut tilbyr deg en rekke to ukers intensive workshops designet for å maksimere bransjens kunnskap innen en minimal tidsramme. I disse praktiske workshops vil studentene bli nedsenket i alle fasetter av moteforretningen.

I lesinger, forelesninger og klassediskusjoner blir studentene undervist av fagfolk i små grupper, og mottar førsteklasses læring i et virkemessig forretningsmiljø, ved hjelp av toppmoderne digitale plattformer, samt praktiske hardtidsapplikasjoner. Hver klasse består av to nivåer på 16 timer per uke, totalt 32 timer.

Forutsetninger for hver klasse er skissert i hvert enkelt emne. Skaff deg de ferdighetene du trenger for å nå dine faglige og faglige mål eller utfylle ditt nåværende heltidseksamen eller studieprogram, eller bygg opp en konkurransedyktig portefølje for kandidatprogrammer for å forberede deg på avansert studie.

PATTERNMAKING - COUTURE APPLICATIONS

I denne to-ukers intensivstudenten vil studentene fokusere på de vanskelighetene og teknikkene som brukes i kveldsklær og brude. Studentene lærer å konstruere og manipulere tekstiler ved hjelp av en rekke spesialmaterialer og overflater, inkludert beading, lacework og skreddersy.

Forutsetning: Vellykket gjennomføring av The Cut's Patternmaking Basic to-ukers intensiv kurs, eller tilsvarende. Intermediate til avansert kunnskap om sying er nødvendig.

STUDENTER VIL:

 • Lær grunnleggende teknikker
 • Øvelse couture konstruksjon
 • Lær skreddersy teknikker
 • Lær hvordan du draperer
 • Lær håndsøm teknikker
 • Lær applique og beading teknikker

INFORMASJON:

Dato:

 • Mandag 23. juli - torsdag 2. august
 • Mandag, 6. august, Torsdag 16. august

Lengde: 2 uker / mandag - torsdag

timer:

 • 10 am-2pm
 • 16:00-20:00

Kapasitet: kun 8 studenter

Instruktør: Jason Matlo, leder av mote design og kreativ retning

Jason Matlo er en kanadisk mote designer som har vært i bransjen i femten år. Med tre linjer og en dedikert klientell for både hans kommersielt tilgjengelige plagg og skreddersydde kreasjoner, har Matlo vært i stand til å utnytte sin couture-bakgrunn for å skape eksepsjonelle samlinger.

Matlo lanserte sin første kommersielt tilgjengelige samling i 2005, som straks ble anerkjent av den canadiske moteindustrien med redaksjonell dekning i Elle, Flare, Hello, Lucky og andre motepublikasjoner. Matlos samlinger har blitt omtalt i toppbutikker over USA og Canada, inkludert rommet på Hudson's Bay.

Synlo med sexy og sofistikert kveldsklær, har Matlo designet for kjendiser, inkludert Sara Ramirez (Grey's Anatomy), R & B Singer Mya, Susan Lucci (Alle Mine Barn), Gabrielle Miller (Corner Gas), Erin Cebula (ET Canada) og de fleste nylig, Teri Hatcher, for TV-serien SuperGirl.

Jason Matlo skapelser har blitt fremvist på de røde tepper av Academy Awards, People's Choice Awards, Cannes og Toronto filmfestivaler, og The Juno's.

Alle Jason Matlo klær er designet og produsert i Canada.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert December 20, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 6, 2018
Duration
Varighet
2 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
2,995 CAD
+ GST.
Information
Deadline
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Studiestart : Aug. 6, 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Aug. 16, 2018
Dates
Aug. 6, 2018
Canada - Vancouver, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Aug. 16, 2018