Kurs I Digital Mønsterfremstilling - Gerber: 2-ukers Sommerintensiv

The Cut Fashion Design Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Kurs I Digital Mønsterfremstilling - Gerber: 2-ukers Sommerintensiv

The Cut Fashion Design Academy

Ønsker du å lære det grunnleggende i den fengslende verden av mote? The Cut tilbyr deg en rekke to ukers intensive workshops designet for å maksimere bransjens kunnskap innen en minimal tidsramme. I disse praktiske workshops vil studentene bli nedsenket i alle fasetter av moteforretningen.

I lesinger, forelesninger og klassediskusjoner blir studentene undervist av fagfolk i små grupper, og mottar førsteklasses læring i et virkemessig forretningsmiljø, ved hjelp av toppmoderne digitale plattformer, samt praktiske hardtidsapplikasjoner. Hver klasse består av to nivåer på 16 timer per uke, totalt 32 timer.

Forutsetninger for hver klasse er skissert i hvert enkelt emne. Skaff deg de ferdighetene du trenger for å nå dine faglige og faglige mål eller utfylle ditt nåværende heltidseksamen eller studieprogram, eller bygg opp en konkurransedyktig portefølje for kandidatprogrammer for å forberede deg på avansert studie.

DIGITAL PATTERNMAKING - GERBER

Dette to-ukers introduksjonskurset undersøker det digitale aspektet av mønsterfremstilling og gradering ved hjelp av Gerber AccuMark Pattern Design programvare (V10) . Under veiledning av fagfolk fra industrien vil studentene få praktisk instruksjon som dekker mønsteroppretting, utarbeidelse, digitalisering, plotting, knock offs, datakonvertering, tekniske spesifikasjonsark og koster av markører.

Forutsetning: Vellykket gjennomføring av The Cut's Patternmaking Basic to-ukers intensiv kurs, eller tilsvarende. Grunnleggende kunnskaper om sying er nødvendig for å forstå hvordan mønstre blir omgjort fra papir til faktiske plagg.

Studenten vil:

  • Lær hvordan du bruker utstyr
  • Lær grunnleggende teknikker på Gerber
  • Øv digitalisering
  • Lær hvordan du kan manipulere blokker
  • Lær hvordan du ferdigstiller

DETALJER:

Dato:

  • Mandag 23. juli - torsdag 2. august
  • Mandag, 20. august - Torsdag 30. august

Lengde: 2 uker / mandag - torsdag

Timer: 16.00-8.00

Kapasitet: kun 8 studenter

Instruktør: Jessica Hsu, leder av Gerber

Jessica har jobbet i moteindustrien i nesten tre tiår for merkevarer som Karma Athletics, Lotuswear Designs Ltd., og Design Group-for bare å nevne noen. I tillegg til disse verdifulle erfaringene har hun vært selvstendig næringsdrivende å designe, skape og produsere kjæledyrsdrakt, uniformer og brudekjoler samt annen tilpasset formell slitasje med imponerende resultater.

Jessica er formelt opplært i britisk, kanadisk og japansk mønsterutkast, som har gitt henne mulighet til å jobbe innenfor en rekke erfaringer som oppnår vedvarende suksess. En utdannet av LaSalle College International, Van Nung University, Chin-Chin Institute of Fashion Design og den kortsiktige mote-designen St. Martins University of Art, har Jessica demonstrert en evig drift for excellence, friske utfordringer og konstant vekst. Mens Jessica fortsetter å finpusse sin håndverk som frilansdesigner, er det hennes engasjement og teknisk ekspertise som har gjort henne til en høyt verdsatt ansatt, instruktør og mentor.

I tillegg til å være lidenskapelig om å overføre hennes kunnskap om mote til ambisiøse designere, nærmer Jessica sin egen kreativitet ved å ta inspirasjon fra mulighetene rundt henne, inkludert yoga, maleri, reise og natur.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert December 20, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juli 23, 2018
Duration
Varighet
2 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
2,995 CAD
+ GST.
Information
Deadline
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Studiestart : Juli 23, 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Aug. 2, 2018
Dates
Juli 23, 2018
Canada - Vancouver, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Aug. 2, 2018