Kurs I Markedsføring Og Branding: 2-ukers Sommerintensiv

The Cut Fashion Design Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Kurs I Markedsføring Og Branding: 2-ukers Sommerintensiv

The Cut Fashion Design Academy

Ønsker du å lære det grunnleggende i den fengslende verden av mote? The Cut tilbyr deg en rekke to ukers intensive workshops designet for å maksimere bransjens kunnskap innen en minimal tidsramme. I disse praktiske workshops vil studentene bli nedsenket i alle fasetter av moteforretningen.

I lesinger, forelesninger og klassediskusjoner blir studentene undervist av fagfolk i små grupper, og mottar førsteklasses læring i et virkemessig forretningsmiljø, ved hjelp av toppmoderne digitale plattformer, samt praktiske hardtidsapplikasjoner. Hver klasse består av to nivåer på 16 timer per uke, totalt 32 timer.

Forutsetninger for hver klasse er skissert i hvert enkelt emne. Skaff deg de ferdighetene du trenger for å nå dine faglige og faglige mål eller utfylle ditt nåværende heltidseksamen eller studieprogram, eller bygg opp en konkurransedyktig portefølje for kandidatprogrammer for å forberede deg på avansert studie.

MARKEDING OG BRANDING

I dette intensive hands-on 2 ukers kurset, vil du forstå rollen som en effektiv Fashion Marketer. I den konkurrerende moteindustrien har du behov for ferdigheter som snakker til forbrukeren, om du vil jobbe for et etablert selskap eller utvikle "Brand of You".

Lær overbevisende skriveferdigheter, PR-taktikk, merkevarestrategi og sosial media-kunnskap for å effektivt engasjere målmarkedet. I dagens media-tunge miljø er det viktig at du kan kommunisere et merkets DNA til deres målkonsument. Lær ferdighetene som er nødvendige for å lykkes ved å jobbe med profesjonelle fagfolk for å komme inn i kreativ og lønnsom virksomhet av mote.

Forutsetning: En skriftlig saksstudie innsending på et mote selskap (750 ord) eller 6 måneder med mote markedsføring erfaring.

STUDENTER VIL:

 • Lær vanlig mote-terminologi
 • Øv forskning og utvikling
 • Lær hvordan du identifiserer forbrukeradferd
 • Lær hvordan du skriver for bransjen
 • Lær om PR og media
 • Lær om sosiale medier og analyser
 • Lær om merkevarestrategi
 • Lær om e-handel og salg

INFORMASJON:

Dato: Velg en startdato

 • Mandag 11. juni til torsdag 21. juni
 • Mandag 9. juli - Torsdag 19. juli
 • Mandag, 6. august - Torsdag 16. august

Lengde: 2 uker / mandag - torsdag

Timer: Velg en tid

 • 10 am-2pm
 • 4 PM - 8 PM

Kapasitet: kun 8 studenter

Instruktør: Julie Berg, leder for markedsføring og merkevarebygging

Julie Berg bringer 25 år med fremtidsrettet mote design og energidrevet markedsføring talent til bordet. En produktutviklingsspesialist for både private og private etiketter, hun har laget moderne designer sportsklær og tilbehørssamlinger for små, uavhengige forhandlere og store merkevarer.

Hun har jobbet siden begynnelsen av 90-tallet med Vancouver Neto Leather-etikett, og har vært en kreativ ressurs for de canadiske forhandlerne Harry Rosen, Bod & Christensen, og Leone, og for amerikanske hovedmenn som Nordstrom, Saks Fifth Avenue og Boston Proper. Julie har jobbet med mote kjøpere og byråer for å bistå med markedsføring posisjonering og distribusjon, og med tekstilfabrikker og garverier for produktutvikling.

Som en bedriftsentreprenør lanserte hun egen eco-sportsklærmerke, Know Wear, hvis turisme-målrettede kundeliste skryte Princess Cruise Lines, BC Ferries og Royal BC Museum, og nådde målrettede salgsprognoser på $ 1M i det tredje driftsåret. I de siste seks årene har Julie tjent som heltidspesor ved prestisjetunge kunstskoler i Vancouver, som instruerer både innen design og markedsføring, og sikrer gode resultater for neste generasjon av nyskapende innovatører.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert December 20, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juli 2018
Sept. 24, 2018
Duration
Varighet
2 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
2,995 CAD
+ GST
Information
Deadline
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Studiestart : Juli 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Juli 19, 2018
Studiestart : Sept. 24, 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Okt. 4, 2018
Dates
Juli 2018
Canada - Vancouver, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Juli 19, 2018
Sept. 24, 2018
Canada - Vancouver, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Okt. 4, 2018