Om IELTS eksamen

Et internasjonalt engelsk språkprøvesystem (kjent som IELTS); kvalifisering er nødvendig av de fleste malaysiske, britiske, kanadiske, australske, maltesiske og sørafrikanske universiteter, og i noen tilfeller amerikanske akademiske institusjoner. IELTS er ofte krevd av profesjonelle organer og er nødvendig for innvandring for Canada og Australia. For å få best mulig poeng, trenger du den beste hjelpen du kan få. Å ta et IELTS forberedelseskurs med oss ​​er ditt grunnleggende første skritt mot suksess.

Grunner til å ta dette kurset

  • Du vil delta på et engelsktalende universitet
  • Du vil ha en karriere i et internasjonalt miljø
  • Du ønsker å få en konkurransefortrinn i din karrierevei
  • Du vil ha et internasjonalt sertifikat som viser ditt nivå på engelsk
  • Du vil ha bedre muligheter for fremtidig sysselsetting

Hvorfor IELTS

En IELTS-kvalifikasjon kreves av de fleste malaysiske, britiske, kanadiske, australske, maltesiske og sørafrikanske universiteter, og i noen tilfeller amerikanske akademiske institusjoner. IELTS er ofte krevd av profesjonelle organer og er nødvendig for innvandring for Canada og Australia. Higher Score® IELTS-klassene vil fokusere på tre viktige områder for å hjelpe deg med å oppnå en god score raskt og enkelt: hjelpsomme eksamensstrategier, effektiv eksamenstanker og å studere kun engelsken du trenger for å bestå testen.

Personalet vårt

Våre lærere er fullt utdannet i det som kreves for å få en god score i IELTS eksamen. Ditt endelige resultat vil gjenspeile en grundig forståelse av IELTS-kravene, samt en betydelig forbedring i lesing, skriving, snakking og lytting.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurs fra California KL »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
jan. 2020
Duration
1 - 1 måned
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato