Les den offisielle beskrivelsen

Disse kursene er basert på ordforråd og grammatiske strukturer, knyttet til temaene relatert til liturgien og alle aktiviteter utført i den katolske kirke.

Struktur av klassene

Dette programmet er gitt intensivt, i kurs på 4 timer om dagen. I de første timene studerer vi temaer i dagliglivet og resten av timene, med fokus på vokabular, uttrykk og strukturer som refererer til kirken og dens lære.

Utforming av programmene

De er forberedt på de ulike nivåene, nybegynnere, middels, avansert og overlegen.

Disse nivåene bestemmes gjennom plasseringstesten, som brukes på den første dagen i klassene.

Kursprestasjoner

I vår kommunikative metode arbeider vi med de fire ferdighetene som studenter trenger å uttrykke sin kunnskap, lære og budskap til det kirkelige samfunn. Disse ferdighetene er muntlig produksjon, skriftlig uttrykk, lydkunnskap og forståelse av tekster.

Hvilken forberedelse tilbyr vårt program? Våre kunder vil lære og øke sitt ordforråd med grammatiske strukturer, og konkrete uttrykk og referanser til kirken. katolikk. Undervisningen i det spanske språket, i dette kurset, er i forhold til de hellige skrifter, for det som studeres ut fra de mest fremragende bibelske historiene, vil de lære å eksponere dem på en aktiv og kreativ måte.

Andre aktiviteter

  • De vil ha besøk fra predikanter og folk som er aktivt involvert i den katolske kirken.
  • De vil ha intervjuer, presentasjoner, forkynnelse og andre felles aktiviteter som foregår i kirken.
  • Studentene skal organisere aktiviteter knyttet til kirken, hvor de kan være i kontakt med publikum som deltar, ekte sognebarn.
  • De vil besøke katolske kirker, for å gjennomgå og praktisere det lærde ordforrådet, de vil til og med forberede en eukaristisk feiring i en katolsk kirke.

Alt dette og mer, vi har forberedt dem, for å sikre en effektiv og dynamisk læring, og så kan de uttrykke og eksponere sin kunnskap med stor sikkerhet og effektivitet.


Vi er klare til å motta dem!

Program undervist i:
Spansk

Se 3 flere kurs fra Elec Spanish School »

Sist oppdatert September 11, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
feb. 2020
Duration
4 uker
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato