Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

På Culinary Tech Center , forbereder vi studenter for å belønne karriere i kulinarisk kunst. Ved å slå sammen kommersiell matlagingsteori med praktisk opplæring i industristandardskjøkken, kan vi hjelpe fremtidige profesjonelle kokker til å lære de ferdigheter som trengs for å konkurrere om opplæring på opplæringsnivå i kulinariske felt.

Kommersiell Cooking Plus Externship: 600 timer

Med fokus på hands-on læring fremhever Commercial Cooking Plus Externship-programmet den praktiske siden av kommersiell matlaging. Nyutdannede fra dette programmet er godt forberedt på karriere i restauranter, bedrifts- og andre næringsmiddelavdelinger og for opplæringsstillinger, inkludert prep cook, line cook, eller garde manger. Nødvendige kurs for Commercial Cooking Plus Externship-programmet er som følger:

  • Ferdighetsutvikling
  • Matforberedelser
  • catering
  • Mat Sanitær
  • Mengde matproduksjon
  • externship

Ta en tur

Ønsker du å forfølge en karriere i kulinariske kunst? Start med de ferdigheter og kunnskaper som trengs for å lykkes i dette fartsfylte feltet på Culinary Tech Center . Ring oss i dag på 646-559-8551 eller send inn et elektronisk skjema for å planlegge en tur på vår campus i New York City eller White Plains.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Culinary Tech Center »

Sist oppdatert September 24, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Åpne påmelding
Duration
6 - 9 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
13,995 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato