Les den offisielle beskrivelsen

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Fashion Styling kurset gir studentene ferdigheter og verktøy for å tolke trender og verdier i moteforsyning forsyningskjeden. Programmet fokuserer på å utvikle strategier for mote styling og mote kommunikasjon for å overføre de immaterielle verdiene til artefakt til det moderne globale markedet. Fashion Stylist må kunne kritisk analysere og utvikle nøkkelinnholdet som skal formidles, som inkluderer valg av passende medier og opprettelse av både trykte og digitale kampanjer.

Sentralt i denne didaktiske filosofien om å involvere fagfolk og industri, har IED Firenze Fashion Communication-programmet samarbeidet med LUISAVIAROMA.com .
LUISAVIAROMA i Firenze er en fremste e-handel luksus klær forhandler av verdens viktigste designere.


Schedule - Leksjoner går fra mandag til fredag, heltid.

Profesjonell profil

Fashion Stylist spiller en viktig rolle i motepublikasjoner for både trykte og digitale formater, samt i bransjelaterte markedsføring og pressekontorer. Dette yrket omfatter slike stillinger som Visual Merchandiser, Trend Forecaster, Fashion Event Planner, Fashion Blogger og Social Media Manager i mote og mote-relaterte bransjer.

Mål

Dette kurset er for studenter og unge fagfolk med kvalifikasjoner fra videregående skole interessert i en mangesidig karriere i moteindustrien.

Metodikk og struktur

Hovedformålet med Fashion Stylist kurset er å lære elevene å utvikle en kreativ tolkning av motetrender i tråd med dagens "livsstil".

Studentene lærer å forstå produktverdier og produksjonsevner, velge og definere nøkkelprodukterverdier og moteinnhold, utvikle kommunikasjonsferdigheter og utvikle evnen til å presentere et mote-stylingprosjekt og moderne visuell merchandising-strategi.

Kurset dekker motehistorie for å kunne identifisere trender og forstå kommunikasjonsprosessene. Programmet presenterer et spesifikt fokus på kunsthåndverk, spesielt knyttet til "Made in Italy" -forsyningskjeden og tilnærming til design. Utviklingen av trender og stiler presenteres gjennom en historisk, kulturell, sosial og økonomisk relevans for å gi grunnlaget for å utvikle den nødvendige ferdigheten til å forstå og analysere det moderne mote systemet.

I løpet av kurset lærer studentene hvordan man bruker videoprogramvare samt fotograferings- og videoredigeringsteknikker. I tillegg vil studentene lære å analysere de ulike "videospråkene" og innflytelsen og rollen til nye medier i mote systemet. Kurset skal gi studentene kritiske analytiske ferdigheter om moderne trender relatert til video produksjon, forståelse av nøkkelinnhold og designteknikker. Videre vil programmet gi tekniske og metodiske ferdigheter i visuell design, spesielt hvordan du bruker grafisk design programvare for å skape en tilpasse publikasjon og multimedia prosjekter.

Basert på en analyse av fagpressen, lærer elevene hvordan man lager et skriftlig og visuelt fortellings- og kommunikasjonsprosjekt, tatt i betraktning av passende stiler og merkeidentitet.

Som en del av prosjektet i klasserommet har studentene mulighet til å besøke utstillingslokaler og samhandle direkte med profesjonelle fagfolk.

Program undervist i:
Engelsk

Se 12 flere kurs fra IED – Istituto Europeo di Design Florence »

Sist oppdatert February 25, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
feb. 2020
Duration
15 uker
Heltid studier
Pris
7,000 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato