Read the Official Description

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Fashion Styling kurset gir studentene ferdigheter og verktøy for å tolke trender og verdier i moteforsyning forsyningskjeden. Programmet fokuserer på å utvikle strategier for mote styling og mote kommunikasjon for å overføre de immaterielle verdiene til artefakt til det moderne globale markedet. Fashion Stylist må kunne kritisk analysere og utvikle nøkkelinnholdet som skal formidles, som inkluderer valg av passende medier og opprettelse av både trykte og digitale kampanjer.

Sentralt i denne didaktiske filosofien om å involvere fagfolk og industri, har IED Firenze Fashion Communication-programmet samarbeidet med LUISAVIAROMA.com .
LUISAVIAROMA i Firenze, er en fremste e-handel luksus klær forhandler av verdens viktigste designere.

Profesjonell profil - Fashion Stylist spiller en viktig rolle i motepublikasjoner for både trykte og digitale formater, samt i bransjelaterte markedsføring og pressekontorer. Dette yrket omfatter slike stillinger som Visual Merchandiser, Trend Forecaster, Fashion Event Planner, Fashion Blogger og Social Media Manager i mote og mote-relaterte bransjer.

Schedule - Leksjoner går fra mandag til fredag, heltid.

Mål - Dette kurset er for studenter og unge fagfolk med kvalifikasjoner fra videregående skole som er interessert i en mangesidig karriere i moteindustrien.

Metodikk og struktur - Målet med Fashion Stylist kurset er å lære studentene å utvikle en kreativ tolkning av motetrender i tråd med dagens livsstil.

Studentene lærer å forstå produktverdier og produksjonsevner, velge og definere nøkkelprodukterverdier og moteinnhold, utvikle kommunikasjonsferdigheter og utvikle evnen til å presentere et mote-stylingprosjekt og moderne visuell merchandising-strategi.

Kurset dekker motehistorie for å kunne identifisere trender og forstå kommunikasjonsprosessene. Programmet presenterer et spesifikt fokus på håndverk, spesielt relatert til "Made in Italy" -kjeden og tilnærming til design. Utviklingen av trender og stiler presenteres gjennom en historisk, kulturell, sosial og økonomisk relevans for å gi grunnlaget for å utvikle den nødvendige ferdigheten til å forstå og analysere det moderne mote systemet.

I løpet av kurset lærer studentene å bruke videoopptaksprogramvare samt fotograferings- og videoredigeringsteknikker. I tillegg vil studentene lære å analysere de ulike "videospråkene" og innflytelsen og rollen til nye medier i mote systemet. Kurset skal gi studentene kritiske analytiske ferdigheter om moderne trender relatert til videoproduksjon, forståelse av nøkkelinnhold og designteknikker. Videre vil programmet gi tekniske og metodiske ferdigheter i visuell design, spesielt hvordan man bruker grafisk design programvare for å skape en tilpasset publikasjon og multimedia prosjekter.

Basert på en analyse av fagpressen, lærer elevene hvordan man lager et skriftlig og visuelt fortellings- og kommunikasjonsprosjekt, tatt i betraktning av passende stiler og merkeidentitet.

Som en del av prosjektet i klasserommet har studentene mulighet til å besøke utstillingslokaler og samhandle direkte med profesjonelle fagfolk.

Program taught in:
Engelsk

See 14 more programs offered by IED – Istituto Europeo di Design Florence »

Last updated September 30, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2019
Duration
15 uker
Heltid studier
Pris
7,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato