Kurs på italiensk bakverk
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Turin, Italia
Språk
Engelsk, Italiensk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
3 uker
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 4 000 / per course
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Kurs på italiensk bakverk
Tre uker teoretiske og praktiske leksjoner og muligheten til å trene som profesjonell av italiensk bakverk.
ICIF har laget kurset på italiensk bakverk i samarbeid med italiensk konditori, iskrem og sjokoladeforbund .
Kursets program tilbyr demonstrasjonsleksjoner holdt av profesjonelle Pastry Chefs, Master Ice Cream Makers og Master Chocolatier, instruert av Italian Pastry Federation. Emnene i kurset fokuserer på alle forberedelsene til italiensk bakverk og konfekt Italiensk kunst, fra grunndeig til italiensk stil kremer, til små bakverk, med innsikt på regionale tradisjonelle søtsaker og moderne kreative desserter, kake design og manuell sjokolade temperering metoder, dekorasjoner med sjokolade og iskrem leksjoner. Opplæringen suppleres med utdanningsbesøk til selskapene i konfektindustrien. Kurset er på italiensk språk og lærere støttes av en tolk på engelsk .
Minimum antall deltakere: 12.
Varighet
Kurset har en total varighet på 3 uker teoretisk-praktiske leksjoner ved Instituttet.
Kurset inkluderer ikke praktisk trening på utendørsanlegg.
De kan registrere seg til kurset
- Italiensk og utenlandsk mat og vin fagfolk
- Italienske og utenlandske gourmetamatører og entusiaster.
Program for kurset
FØRSTE UKE
mandag
- Bakeri til frokost:
- croissant
- Sjokoladefletting
- Åtte formet brioche med krem
- Sjokolade Girella
tirsdag
Bakeri til frokost:
- Venetiansk brioche med krem
- Plomme kake
- pannekake
- cupcake
onsdag
Svamp:
- Classic Svamp (lett pisket / medium pisket / tung pisket)
- Svamp (sjokolade, mandel)
- Margherita deig (med tilsetning av egg og smør)
Torsdag
Svamp:
- Meringues preparater (mandler)
- Roulò (Pistachio, mandler)
- Sacher
- Kjeks
fredag
Søt shortcrust bakverk:
- Klassisk søt shortcrust bakverk
- Pisket kakerlakkbrød (Chocolate, Hazelnut)
- Hasselnøtt shortcrust bakverk (for tartlets)
ANDRE Uke
mandag
Søt shortcrust bakverk:
- Sublè søt shortcrust bakverk (for kjeks og tærter)
- Milano søt shortcrust bakverk (for syltetøy og krem)
- Hårde yolks søte shortcrust bakverk
tirsdag
Puff Pastry:
- Puff Pastry (Dårlig i smør / Middels i mengde smør / Rik i smør)
- Cannoli (krem, sabayon)
- Apple roser
- Eplekake
onsdag
Pastry Cream, Bignè og Meringues:
- Bignè (tung masse / middels masse / lysmasse)
- Pastry Cream (Chocolate, Pistachio, Chantilly)
- Royal Cream, Butter Cream
- Engelsk Krem
- Meringues (klassisk, italiensk stil)
Torsdag
Bavarianere og mousses:
- Bayersk med kremer
- Bayerske med frukt
- Sjokolademousse
- Jordbær Mousse
- Kaffe Mousse
fredag
Semifreddos og Ganache:
- Cream Parfait
- Frukt Parfait
- Vann Ganache
- Pisket Ganache
- Ganache for dekning
Tredje uke
mandag
Chocolaterie - Produksjonsteknikker og dekorasjon med sjokolade:
- Tempering of Chocolate
- Cone Decoration
- Praline (hvit sjokolade, hasselnøtt, pistasj)
tirsdag
Kake Design - Dekorasjonsteknikker:
- Dekning i sukkerpasta
- Modelleringsteknikker med sukkerpasta (dyremedier, tegneserier, seremonier)
- Kunstblomsteknikk med sukkerpasta (blomstring, fargeskjerm)
onsdag
Dekorasjonsteknikker:
- Iskrem (oppskrift, kegle dekorasjon)
- airbrush
Kunstnerisk sukker - Isomalt:
- Beskrivelse av kunstnerisk sukker
- Behandlingsteknikker (helles, strukket, blåst),
- Grunnleggende utstyr
Torsdag
Iskrem:
- Krembasert iskrem
- Fruktbasert iskrem
- sorbeter
- Isbobler og forgylte isterterter
- Iskrem kaker
- Affogati
- Granitt
fredag
- FINAL EXAM e Consegna og Presentasjon av CERTIFIKATENE FOR DELTAGELSE OG DIPLOMAS
lørdag
- Eksternt besøk organisert av instituttet til et sjokolade laboratorium og smaksprøver
- Eksternt besøk organisert av instituttet til "Albertengo Panettoni" Company
Avgifter på kurset
Gebyret for kurset på italiensk bakverk er på 4.000,00 Euro. Det er mulig å melde seg også i en periode på 1 uke, gebyret for modulen i første og andre uke er på 1.300,00 Euro for 5 dager med leksjoner per uke, mens for modulen i tredje uke er avgiften av 1.400,00 Euro for 6 dager med leksjoner. Gebyret for kurset inkluderer:
- Overnatting på ICIF Guest-House i en liten leilighet (bestående av to soverom med ett, to eller tre senger og et bad) og frokostservice i 3 uker
- Måltid på instituttet fra mandag til lørdag (skolen er stengt på søndager og på helligdager) i 3 uker
- Teoretisk-praktiske leksjoner som angitt i programmet
- Undervisningsmaterialer (oppskriftshefter, lyd-videosystemer etc.)
- Mat og vinprodukter til leksjonene
- Bruk av utstyr og redskaper under leksjoner i de forskjellige laboratoriene
- En komplett Kokkens uniform: Kokkens jakke med ICIF logoen, et par kokkens bukser og et forkle med ICIF logoen
- Bistand før oppstart av kurset for forespørsel og utstedelse av visum for studie, om nødvendig
- Deltakelsesbevis fra ICIF instituttet etter gjennomføring av kurset og offisielt diplom tildelt av det italienske konditoriet.
Alt annet enn ikke spesifikt angitt ovenfor, er ikke inkludert.
Tilleggsgebyr ikke inkludert i kurset:
- 50 € for helseforsikringen som dekker de grunnleggende medisinske utgiftene og utgiftene eller gjenopprettingen til sykehuset bare for ulykker i løpet av arbeidstiden for hele perioden av kurset (bare dersom studenten ikke fastsetter allerede en helseforsikring i sin egen land).
- 50 € for de som har til hensikt å dra nytte av gruppebussoverføringen, bare ved ankomst i Italia, organisert av ICIF instituttet på søndag før kursstart, fra Milan Malpensa flyplass. Betaling av 50 euro kan gjøres i balansen av kurset ved bankoverføring, eller i kontanter eller med kredittkort på ICIF Directions kontor den første dagen av kurset.