Les den offisielle beskrivelsen

I løpet av tre tiår har Pacific Rim Bankers Program (PRBP) hjulpet mer enn 1800 nye ledere i finansbransjen møter utfordringene med å utvikle banksystemer, økt integrasjon av bank- og verdipapirmarkeder og økt internasjonal konkurranse. Pacific Rim Bankers Program trekker deltakere fra Asia, Europa og Sentral-Asia samt Nord-og Sør-Amerika til Seattle og San Francisco USA for et to ukers program fullt av nettverk og nye ideer.

Kraftige verktøy for bank- og økonomiledere


Programmet vil gi deg den kunnskapen og ferdighetene du trenger for å ta beslutninger i et flyktig forretningsmiljø, utvikle et rammeverk for å vurdere dine konkurrenter, lage forretningsstrategier, analysere muligheter og svare på endrede markeder. Du vil også bygge et verdifullt nettverk av profesjonelle kontakter som du kan ringe tilbake på arbeidsplassen. Programutdannede leder noen av verdens mest innflytelsesrike banker.

Undervist av fakultet fra det internasjonalt anerkjente University of Washington og erfarne gjestens høyttalere fra industrien, møtes programmet i Seattle, Washington og San Francisco, California, USA

Programoversikt

Pacific Rim Bankers Program regnes som en av de beste bankene med utstyr for å lykkes i dagens bankverden. Deltakere vil få ny forståelse for bransjeskiftende krefter som risiko, globalisering og teknologi. Klasser vil legge vekt på strategi og risikostyring, interaktiv læring og tankevekkende landrapporter. Senioroffisører vil delta i stimulerende økter undervist av ledende professorer innen bank og finans, og internasjonalt kjente konsulenter som står i forkant av bransjen.

LØSNINGER OG DISKUSSJONER: Lær rammer og teknikker for å analysere de mest aktuelle og relevante problemene som er viktige for bankfolk, og dra nytte av samarbeidspartnerens innsikt, kunnskap og erfaring.

STUDIE TEAMS: Delta i små gruppe øvelser for å bygge teamarbeid ferdigheter mens smi internasjonale forhold for fremtidige forbindelser.

SAKSTUDIER: Forstå hvordan du analyserer strategiske bankproblemer ved å undersøke virkelige problemer i en laginnstilling og diskutere funnene dine på tvers av lag i klassen. Instruktører leter læring diskusjoner og gir viktige takeaways.

COMPUTER-BASED SIMULATIONS: Lag en bank med teamet ditt og ta avgjørelsene - lån og innskudd prissetting, kapitalforvaltning, likviditetsstyring, kapitalstyring - som bestemmer suksessen i den høyt nominelle BankExec International. Du får et høyere perspektiv på hvordan bankene fungerer som en helhet i dagens volatile økonomiske miljø.

BANKEMINISTER OG GASSPRØYERE: Få innsporet fra gjesteforelesere som representerer store banker og Federal Reserve Bank of San Francisco, da de diskuterer aktuelle problemer knyttet til bank og forretning.

LANDBANKSJONSRAPPORTER: Lær førstehånds hva som skjer i Pacific Rim-banktjenester som Hong Kong, Filippinene, Thailand og mer gjennom innsiktige deltakerpresentasjoner. Få også konkrete svar på spørsmålene du har.

Curriculum

PRBP-læreplanen er basert på to varige temaer:

  • Analyse av finansinstitusjoner - beslutningstaking i stadig skiftende forhold.
  • Analyse av internasjonale finansmarkeder og økonomien.

PRBP fakultet medlemmer lærer både prinsipper og praksis. De utdanner deltakerne med verktøy for å bedre forstå finanssektoren, internasjonale finansmarkeder og risikostyring, strategi, lederskap og global økonomi. Men de stopper ikke der. De bringer da disse læresetningene til livs ved å bruke dem på aktuelle problemer. Resultatet er et program som er rettidig og relevant, med varig innvirkning.

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurs fra University of Washington Foster School of Business »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Mars 2019
Sept. 2019
Duration
2 uker
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Mars 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Mars 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato