Søk nå for universitetet Pathway programmer på WESLI

Course_University_Pathway_Program

UW høgskoler / WESLI Academic Program

WESLI har inngått samarbeid med University of Wisconsin College System for å tilby tre kreditt college klasser på WESLI. Dette er en flott mulighet for WESLI studenter å tjene college kreditt mens de fortsatt studerer ved WESLI. Disse poengene kan overføres til UW skoler og telle mot allmennutdanning krav en student, uansett hva store de velger.

Anthropology 104: Cultural Anthropology

Dette er en tre-kreditt University of Wisconsin College klasse. Denne klassen er en introduksjon til faget kulturell antropologi, introduserer de grunnleggende begreper, debatter og metoder som brukes i studiet av samfunn. Studentene skal lære hvordan kultur former økonomien, religion, familie, politikk, kjønn, nasjonen, og andre deler av samfunnet. Det er åpent for alle WESLI studenter som har fullført 600 nivå akademisk classes.This klasse møter tre dager per uke og er støttet av en diskusjon klasse møte to ganger per uke.

Forretnings 101: Introduksjon til Business

Dette er en tre-kreditt University of Wisconsin College klasse. Det er en introduksjon til næringslivets rolle i den amerikanske økonomiske systemet og den globale økonomien, herunder en oversikt over de grunnleggende funksjonene i virksomheten. Studentene også gjennomgå karrieremuligheter. Det er åpent for alle WESLI studenter som har fullført 600 nivå akademisk classes.This klasse møter tre dager per uke og er støttet av en diskusjon klasse møte to ganger per uke.

Part-Time-universitetet Classes

WESLI kan hjelpe deg med å ordne deltidsstudium ved en rekke universiteter i Madison. Dette gjør at kvalifiserte studenter å få universitets studiepoeng før sine engelskstudier er helt ferdig, eller å polere sin engelsk ved å oppleve universitets klasser i et område av interesse.

Noen kurs er ikke tilgjengelig hver økt. Vennligst ta kontakt med Kursplan for en liste over aktuelle kurs.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Wisconsin ESL Institute »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato