Kurs for eldre 50

Accademia Leonardo Salerno

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Kurs for eldre 50

Accademia Leonardo Salerno

Kurset 50 kurs er rettet mot de som ønsker å dele en opplevelse av språkstudie med personer i samme aldersgruppe. Klassene vil fokusere på studiet av grammatikk, samtale og på samme tid noen sosiale og kulturelle aspekter av vertslandet. Den første dagen av skoleelever vil bli gitt en velkomstpakke med informasjon om byen og omgivelsene. Studentene vil ta en inngangstest for å bestemme riktig studium. Kurset inkluderer 4 kurs per dag, fra 9:00 til 13:00 med en pause kl. 11.00. Hver leksjon varer 55 minutter. Klasser er undervist av kvalifiserte lærere med erfaring i å lære italiensk til utlendinger. Det er alle nivåer fra nybegynner til avansert, på datoene som er angitt nedenfor. I tilfelle at deltakerne på hvert nivå er under tre, blir de italienske leksjonene redusert til to timer (fra 9:00 til 11:00).

10% Reduksjon i den andre innmeldingen fra samme familie.

 • Ekstraurrikulære aktiviteter: Kursene er beriket av et bredt spekter av fritidsaktiviteter, blant annet guidede turer i byen og omkringliggende områder, en matlagingskurs, filmer på kino, vinsmaking og smaksprøver av typiske råvarer, besøk til gårder som produserer olje og mozzarella etc. De ekstracurricular aktivitetene er inkludert i prisen og drives av privat transport.
 • Overnatting: Våre familier ligger alle innen gangavstand til / fra skolen og gir et innbydende miljø for en full nedsenkning i italiensk liv. Det er mulig å bestille et enkeltrom eller dobbeltrom med frokost eller halvpensjon. Overnatting er tilgjengelig fra søndag før kurset til lørdag etter slutten av kurset. Alternativt kan skolen tilby overnatting i en B
 • Overføring: På forespørsel tilbyr skolen skytteltjeneste fra Napoli eller Salerno jernbanestasjon til overnatting som er bestilt. Voksenstudenter kan fortsatt velge å følge våre standardkurs som velkommen mennesker i alle aldre, fra tenåringer til eldre.
 • Forsikring: For de som ønsker forsikring, kan du søke om reiseforsikring ved å besøke vår hjemmeside på www.accademialeonardo.it eller kontakte vårt kontor.
 • For Seniorgrupper : Vennligst kontakt info@accademialeonardo.it for våre gruppeprogrammer "Gourmet Route" og "En uke på Amalfikysten".

Eksempel uke på Accademia Leonardo:

 • Mandag: 9.00-13.00 Italiensk kurs - 15.30 Besøk av byen Salerno.
 • Tirsdag: 9.00-13.00 Italiensk kurs - 16.30 Besøk Arechi Castle
 • Onsdag: 9.00-13.00 Italiensk kurs - 15.30 Besøk til Napoli
 • Torsdag: 9.00-13.00 Italiensk kurs - Ettermiddag: ledig tid
 • Fredag ​​eller lørdag morgen: 9.00-13.00 italiensk kurs (kun fredag) -Visit av Amalfi og Ravello.

Kommende datoer: klikk her

Det er andre kurs starter datoer på forespørsel

Karakteristikk av kurset

 • Minimumsvarighet: 1 uke
 • 20 timer per uke
 • 4 timer daglig
 • Maksimalt 12 studenter per gruppe
 • Minimum 3 studenter per gruppe

Multimedia Hall

Våre studenter har fri tilgang til multimedie rommet hvor du kan surfe på Internett ved hjelp av skole datamaskiner eller koble til vårt gratis Wi-Fi-nettverk med sine mobile enheter.

Leserom

På ettermiddagen er biblioteket tilgjengelig for studenter for eller lesing. Videre, en av hallen på skolen, kan du også se på TV-programmer og filmer.

Språklaboratorium

Studentene har gratis tilgang til et bredt spekter av lyd- og videokassetter for forbedring av fonetisk språk og å øve seg i bruk av språkstrukturer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Italiensk


Sist oppdatert March 10, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mai 2019
Okt. 2019
Duration
Varighet
1 - 2 uker
Price
Pris
700 EUR
700 €: 2-ukers pris; 380 €: 1-ukers pris
Information
Deadline
Locations
Italia - Salerno, Campania
Studiestart : Mai 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Mai 2019
Italia - Salerno, Campania
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Okt. 2019
Italia - Salerno, Campania
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen