Kurs i Fashion Marketing - Høst Semester

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Kurs i Fashion Marketing - Høst Semester

IED – Istituto Europeo di Design Florence

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Mote markedsføring semester programmet på IED Florence er en unik, fokusert og praktisk introduksjon til moteindustrien og den sentrale rollen som markedsføring. Dette temaet er utviklet gjennom kursene som tilbys, selskapene som er valgt for samarbeid og prosjektet som avsluttes av semesteret.

IED-tilnærmingen gir studentene den unike muligheten til å jobbe direkte med profesjonelle fagfolk som en del av sin faglige erfaring og faglig utvikling takket være langvarige relasjoner med italienske mote- og designindustri ledere.

Sentralt i denne didaktiske filosofien om å involvere fagfolk og industri, har IED Florence Fashion Marketing semesterprogram samarbeidet med LUISAVIAROMA .
LUISAVIAROMA (Firenze) er en førende e-handel luksus klær forhandler av verdens viktigste designere.

Schedule - Leksjoner går fra mandag til fredag, heltid.

Mål - Fahion Markedsføring semester programmet er åpent for nåværende studenter, kandidater og fagfolk som ønsker å definere eller skaffe seg nye ferdigheter og perspektiv. Det er ingen forutsetninger for å komme inn i dette programmet.

Metodikk og struktur - Fokuset på Fashion Marketing semesterprogram er utviklet gjennom kursene som tilbys, selskapene som er valgt for samarbeid og prosjektet som avslutter semesteret. Viktige kurs og emner som merkevarebygging og mote markedsføring, som er grunnlaget for etableringen av effektive og strategiske markedsføringsplaner, sammenhengende merkefilosofi og bildekonstruksjon og til slutt godt salg, vil bli grundig dekket i klasserommet, så vel som utnyttet i studentprosjektarbeid og presentasjoner.

Studentene vil jobbe i kontakt med moteprodusenter av "Made in Italy" -produksjon, som har som mål å formidle og fremme på innovative måter de materielle og immaterielle verdiene av italiensk luksusprodukt i det moderne motemarkedet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert September 12, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
15 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
7,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Italia - Florence, Tuscany
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Italia - Florence, Tuscany
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen