Read the Official Description

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Mote markedsføring semester programmet på IED Florence er en unik, fokusert og praktisk introduksjon til moteindustrien og den sentrale rollen som markedsføring. Dette temaet er utviklet gjennom kursene som tilbys, selskapene som er valgt for samarbeid og prosjektet som avsluttes av semesteret.

IED-tilnærmingen gir studentene den unike muligheten til å jobbe direkte med profesjonelle fagfolk som en del av sin faglige erfaring og faglig utvikling takket være langvarige relasjoner med italienske mote- og designindustri ledere.

Sentralt i denne didaktiske filosofien om å involvere fagfolk og industri, har IED Florence Fashion Marketing semesterprogram samarbeidet med LUISAVIAROMA .
LUISAVIAROMA (Firenze) er en førende e-handel luksus klær forhandler av verdens viktigste designere.

Schedule - Leksjoner går fra mandag til fredag, heltid.

Mål - Fahion Markedsføring semester programmet er åpent for nåværende studenter, kandidater og fagfolk som ønsker å definere eller skaffe seg nye ferdigheter og perspektiv. Det er ingen forutsetninger for å komme inn i dette programmet.

Metodikk og struktur - Fokuset på Fashion Marketing semesterprogram er utviklet gjennom kursene som tilbys, selskapene som er valgt for samarbeid og prosjektet som avslutter semesteret. Viktige kurs og emner som merkevarebygging og mote markedsføring, som er grunnlaget for etableringen av effektive og strategiske markedsføringsplaner, sammenhengende merkefilosofi og bildekonstruksjon og til slutt godt salg, vil bli grundig dekket i klasserommet, så vel som utnyttet i studentprosjektarbeid og presentasjoner.

Studentene vil jobbe i kontakt med moteprodusenter av "Made in Italy" -produksjon, som har som mål å formidle og fremme på innovative måter de materielle og immaterielle verdiene av italiensk luksusprodukt i det moderne motemarkedet.

Program taught in:
Engelsk

See 14 more programs offered by IED – Istituto Europeo di Design Florence »

Last updated September 12, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
15 uker
Heltid studier
Pris
7,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato