Read the Official Description

Adobe InDesign CC er et program for desktop publishing som er produsert av Adobe Systems. Den kan brukes til å lage arbeider som plakater, flygeblad, brosjyrer, blader, aviser, presentasjoner, bøker og bøker. InDesign kan også publisere innhold som er egnet for nettbrett-enheter i forbindelse med Adobe Digital Publishing Suite. Grafiske designere og produksjonskunstnere er de viktigste brukerne, og lager og legge ut periodiske publikasjoner, plakater og utskriftsmedier.


Inntakskrav

De som har trening eller erfaring i grafikk, reklame eller utskrift, og publiseringsfelt vil ha betydelig nytte enn de uten denne bakgrunnen.
Da dette kurset er undervist på en PC, er en arbeidskunnskap om Windows en forutsetning. Leveringsspråk: Engelsk


kursdetaljer

Startdato
24. juni 2018

Deltid ansikt til ansikt læring

4 x 3,5 timer økter

Se kortkursskalender for detaljer

Inntakskrav:

Ingen forutsetning.

Leveringsspråk:

Engelsk


Kursutbytte

Opprette et nytt dokument, se siden, The Pasteboard, Linjaler og Guider, Innstillinger, Tekst (f.eks. Skrive inn og redigere tekst, klippe, kopiere og lime inn tekst, importere og eksportere tekst), tekst (f.eks. Formatering: Karakterattributter og stiler, The Verktøyboks (f.eks. Fly-out-verktøyene forklares kort), Opprette elementer: (f.eks. Bezier-bokser), Manipulere elementer (f.eks. Klipp, kopier og lim inn; gruppering og ungrouping, roterende og skjevende elementer), Fusjonering og splitting, Farge , lage, redigere, fjerne, ramme inn, konvertere bokser, arbeide med linjer, lage tekstbaner, mastersider, bruk av sidemenyen, bilder og runarounds og bildebibliotek.

Program taught in:
Engelsk

See 36 more programs offered by Inscape Education Group Dubai »

Last updated January 15, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Juni 2019
Duration
1 uke
Deltid
Pris
1,350 AED
Deadline
By locations
By date
Startdato
Juni 2019
Sluttdato
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
Sluttdato