Kurs i Mote Kommunikasjon - Vår Semester

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Kurs i Mote Kommunikasjon - Vår Semester

IED – Istituto Europeo di Design Florence

DENNE KURSEN HOLDES I ENGLISH SPRÅK.

Mote kommunikasjon semester programmet tilbys av IED Florence er en unik, fokusert og praktisk introduksjon til moteindustrien og den sentrale rollen av kommunikasjon. Dette temaet er utviklet gjennom kursene som tilbys, selskapene som er valgt for samarbeid og prosjektet som avsluttes av semesteret.

IED-tilnærmingen gir studentene den unike muligheten til å jobbe direkte med profesjonelle fagfolk som en del av sin faglige erfaring og faglig utvikling takket være langvarige relasjoner med italienske mote- og designindustri ledere.

Sentralt i denne didaktiske filosofien om å involvere fagfolk og industri, har IED Firenze Fashion Communication- programmet samarbeidet med LUISAVIAROMA .

LUISAVIAROMA i Firenze, er en fremste e-handel luksus klær forhandler av verdens viktigste designere.

Schedule - Leksjoner går fra mandag til fredag, heltid.

Mål - Fahion Kommunikasjon semester programmet er åpent for nåværende studenter, kandidater og fagfolk som ønsker å definere eller skaffe seg nye ferdigheter og perspektiv. Det er ingen forutsetninger for å komme inn i dette programmet.

Struktur og metodikk - Vårsemesteret i motekommunikasjon danner grunnlaget for programmet ved å trekke sammen de ulike disipliner som utgjør kjernevisjonen i programmet. Prosjektarbeid og samarbeid med bedrifter og fagfolk som grunnlag for IED-filosofien.

Mote kommunikasjon kurs høydepunkt: 'Fatto en mano for fremtiden'.

Et godt eksempel er Fashion Communication and Events kurset, som så elevene utvikle, organisere og produsere en sosial mediekommunikasjonskampanje og pressemeldingsartikler for Fendis spesielle prosjektserie "Fatto a Mano for the Future", under Pitti Uomo-moteugen.

Arrangementet ble opprettet med Fendi og involvert strategisk kommunikasjon og intervjuer utført med nye medieinstrumenter, inkludert Facebook, Twitter, YouTube, YouStream og bruk av Ipads, Iphones og andre videokilder for å skape en verdensomspennende live-deltakende opplevelse.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert September 12, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Feb. 2019
Duration
Varighet
15 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
7,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Italia - Florence, Tuscany
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Feb. 2019
Italia - Florence, Tuscany
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen