Les den offisielle beskrivelsen

Ny bærekraftig mote

Utarbeide innovative forretningsmodeller gjennom bærekraft Bærekraft er omforming av spillregler i moteindustrien. Å starte den lange og komplekse reisen med å integrere etikk og estetikk i verdikjeden, er å jobbe med ansvarlig innovasjon i dag ikke bare ønskelig, men nødvendig. I dag må selskapene også gjøre en "bærekraftig" forretningsmodell også "moderne", og svare på behovene til tusenårene og de kommende generasjonene. En forsiktig bruk av teknologi kan katalysere dette skiftet. Kortkurset "Ny bærekraftig mote", støttet av Vogue Talents, tar sikte på å forberede utdannede studenter, unge ledere, fagfolk og unge entreprenører for å håndtere kompleksiteten av ansvaret i moteindustrien ved å tilby konkrete verktøy og dele inspirerende forretningspraksis.

Nøkkelord


Kursets leder: prof. Francesca Romana Rinaldi
Start påmeldingen: 18. februar, 2019
Slutt på registreringen: 19. juli, 2019
Forelesningens start: 2. september 2019
Forelesningens slutt: 25. september, 2019
Varighet: 4 uker, 120 timer.
Frekvens: 80% av de samlede klassene er minimum som kreves for å få sertifikatet
Sted: Milano, Campus Bovisa Politecnico
Kursets verdi: 2.400 €
En reduksjon av den økonomiske verdien til 20% for studenter og alumni MFI er gitt, mens seter varer. Kurset er helt på engelsk.
Under hele kurset er en italiensk-engelsk tospråklig undervisningsassistent tilgjengelig for både italienske og utenlandske studenter.

Kursbeskrivelse

Kortkurset "Ny bærekraftig mote" tar sikte på å dele med deltakerne den mest oppdaterte informasjonen og interessante eksempler på innovative forretningsmodeller på mote

Brukerstøtte

Et fullt stipend som tilbys av Vogue Talents gir en unik mulighet til å delta på kurset: For å delta i utvalget må kandidatene sende en 20 lysbildeplan for et nytt produkt / tjeneste på bærekraftig måte. Stipendiatvinner vil bli tildelt av Vogue Talents-teamet etter en nøye vurdering av alle forretningsplanene som er mottatt. Vinneren vil bli tildelt med gratis deltakelse på kurset og vil motta mediedekning. Vinneren vil også ha mulighet til å utføre 1 måneders praktikopplevelse i CSR-avdelingen til Gucci som ledende selskap innen bærekraftig luksus. For å delta i utvelgelsesprosessen, vennligst send forretningsplanen til følgende e-postadresse: info@milanofashioninstitute.it Fristen for å sende 20 lysbildeplaner er 4. juni 2018. Kommunikasjon av det tildelte stipendiet vil være noen dager etter frist.

Opplæringsmål

Kortkurset "Ny bærekraftig mote", støttet av Vogue Talents, tar sikte på å dele med deltakerne den mest oppdaterte informasjonen og interessante eksempler på innovative forretningsmodeller på mote

  • Forberede deltakerne på å håndtere kompleksiteten av ansvaret i moteindustrien;
  • Gi konkrete verktøy for å lære hvordan og hvor å velge innovative fibre i mote, hvordan man bygger en ingrediens-brandingstrategi i bærekraft hvordan man lager og bruker noen gode ansvarlige retningslinjer, hvordan man strukturerer en god bærekraftrapport, hvordan man strukturerer en god forretningsplan i bærekraftig mote;
  • Dele inspirerende forretningspraksis i både massemarked, premium og luksus segment, for de ulike forretningsmodellene

Hvorfor ta dette kurset

Kurset passer godt for studenter og studenter, unge ledere, fagfolk og unge entreprenører som er villige til å håndtere ansvarsutfordringene i moteindustrien. Mer spesifikt er kurset bygd rundt profesjonelle figurer av junior brand managers, produktledere, detaljhandlere, PR

Undervisningsmodell

Læringsmodellen er sammensatt som følger:

  • I klasserom forelesninger
  • Case studier
  • Selskapsbesøk
  • Prosjektarbeid
  • Sessioner av karriere orientering og / eller vurderinger på forretningsidéer

Tradisjonelle i klasserommet blir foredrag skiftet med saksdiskusjoner, møter med ledere og andre representanter for næringslivet, bedriftsbesøk, i klassevirksomhet og prosjektarbeid. Karriereorientering vil bli gitt til studentene som har som mål å jobbe i bransjen; tilbakemeldinger til forretningsidéene vil bli delt med deltakere som er villige til å bli gründere. På slutten av kurset leveres MFI sertifikat til hver student.

Opptakskrav

For å søke om opptak til kurset, må kandidaten for tiden være påmeldt en Bachelor of Art / Science eller ha en grad lik eller høyere enn en bachelor. Unge entreprenører, nyutdannede med treårig grad og spesialistgrad, og utdannet fra designskoler og fakulteter, næringsliv og økonomi, markedsføring og kommunikasjon, ingeniørfag, arkitektur, språk, lov, humaniora.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Milano Fashion Institute »

Sist oppdatert November 12, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2, 2019
Duration
4 uker
Heltid studier
Pris
2,400 EUR
120 timer.
Deadline
Juli 19, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2, 2019
Sluttdato
sep. 25, 2019
Søknadsfrist
Juli 19, 2019

sep. 2, 2019

Location
Søknadsfrist
Juli 19, 2019
Sluttdato
sep. 25, 2019