Kurs i mote rett

Juridisk kunnskap og praksis for mote Managing Fashion

  • merkevaresikring og forskjellige typologier av varemerker beskyttelse, samt andre immaterielle rettigheter som kan brukes til å beskytte mote skapelser og modeller;
  • moteforhandlinger og spesifikke avtaler for næringen;
  • forsyningskjeden problemer: fra annonsering til digital mote prosesser;
  • den "gjort i" disiplinen, kriminalitet problemer som merker og produkter forfalskning og mote forfalskning.

Kurset vil bli gjennomført kontinuerlig med praktiske saker (tvister, kontakter, referanser og simuleringer med ledere og advokater i moteindustrien) og avsluttet med avsluttende prøveforsøk. Innstillingen er Milano, den italienske og europeiske motekapitalen, som kombinerer moteforetak og juridiske kontorer som støtter næringen.

Nøkkelord


Meddirektører: Maria Lillà Montagnani og Nicola Guerini
Industri - Rådgiver: Avv. Michelangela Verardi
Registrerings start: 22. oktober 2018
Registreringsdato: 7 juni 2019
Forelesningens start: 8. juli 2019
Forelesningens slutt: 26. juli 2019
Varighet: 4 uker, 120 timer.
Frekvens: 80% av de samlede klassene er minimum som kreves for å få sertifikatet
Sted: Milano, Campus Bovisa Politecnico
Kursets verdi: 2.400 €
En reduksjon av den økonomiske verdien til 20% for studenter og alumni MFI er gitt, mens seter varer. Kurset er helt på engelsk.
Under hele kurset er en italiensk-engelsk tospråklig undervisningsassistent tilgjengelig for både italienske og utenlandske studenter.

Kursbeskrivelse

"Fashion Law" -kurset tar sikte på å gi deltakeren den mest oppdaterte praktiske informasjonen, benchmarks og feltkompetanse om de mest relevante aspektene som involverer juridiske rammer og perspektiv innen mote og luksusfirmaer. Fra og med en introduksjon til bransjen, fra de viktigste forretningsmodellene, til bransjens segmentering og kjerneprosesser, vil kurset fokusere på alle hovedstadier av mote livscyklus, fra konseptdesign til lisensiering og kundeforvaltning, i For å fremme kunnskapen om prosesser, beste praksis, reelle saker, anvendte rammer for mote- og luksusindustrien, takket være et tverrfaglig fakultet bestående av akademikere, utøvere og profesjonelle fagfolk.

partnerskap

"Fashion Law" kurset utføres av Milano Fashion Institute fakultetet, bestående av akademikere og utøvere fra lov, mote design og mote virksomhet bakgrunn, i samarbeid med ledende juridiske kontor fagfolk samt mote

Opplæringsmål

"Fashion Law" kurset er designet for:

  • Unge nyutdannede og praktiserende jurister, som ønsker å få ideer og grunnleggende kunnskaper om mote og luksus bedrifter fra et juridisk perspektiv.
  • Unge nyutdannede i næringsliv og økonomi, som ønsker å forstå de mest relevante juridiske problemene på en måte

På slutten av kurset vil deltakerne ha lært hvordan man skal håndtere kompleksiteten i mote- og luksusbedriftsprosesser, hvordan man riktig styrer og bruker de relevante regler og forretningspraksis, fra kontrakter og avtaler til forvaltning av varemerker og andre immaterielle rettigheter, samt hvordan man korrekt skal forholde seg og legge til verdi i forhold til ulike interessenter (lisensprosesser, verdikjede, etc.).

Hvorfor ta dette kurset

Kurset passer godt for jurister, jurister, unge ledere, fagfolk og unge entreprenører som er villige til å takle utfordringene i moteforetakene. Det er en utmerket mulighet til å forstå de mest aktuelle juridiske problemene og konsekvente beste praksis i bransjen, som kan innebære ulike profesjonelle tall: fra advokater, til lisensforvaltere, produktansvarlige, detaljhandlere.

Undervisningsmodell

Læringsmodellen er sammensatt som følger:

  • I klasserommet Forelesninger
  • Case studier og beste praksis
  • Gjesteforelesere
  • Prosjektarbeid og mockforsøk

Tradisjonelle i klasserommet blir foredrag skiftet med saksdiskusjoner, møter med ledere, advokater og andre representanter for næringen, i klassevirksomhet og prosjektarbeid. I tillegg vil karriereorientering gis til studentene som har som mål å jobbe i bransjen. På slutten av kurset leveres MFI sertifikat til hver student.

Opptakskrav

For å søke om opptak til kurset, må kandidaten for tiden være pålagt en Bachelor of Art / Science-kurs, eller ha en grad lik eller høyere enn en bachelor. Unge entreprenører, nyutdannede med treårig grad og spesialistgrad, og utdannet fra designskoler og fakulteter, næringsliv og økonomi, markedsføring og kommunikasjon, ingeniørfag, arkitektur, språk, lov, humaniora.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Milano Fashion Institute »

Sist oppdatert November 12, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
4 uker
Deltid
Heltid studier
Pris
2,400 EUR
120 timer.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Juli 26, 2019
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juli 26, 2019