Read the Official Description

bli er en SACAA-godkjent luftfartstreningsorganisasjon (ATO 0373) som tilbyr et intensivt engelskkurs spesielt for piloter og flytrafikk.

Bay Language Institute , beleilig plassert i nærheten av fem flygende skoler, har bygget opp et solid rykte for kvalitet og gode resultater i luftfart engelsk trening. For noen to år siden ble vi akkreditert av den sørafrikanske CAA for å vurdere engelsk språkferdighet for piloter og ATCer.

Standard Aviation Engelsk kurs er en kombinasjon av General English om morgenen (20 leksjoner) og Aviation English på ettermiddagen (10 leksjoner). Aviation English utføres av en erfaren og entusiastisk engelsklærer, med omfattende og kontinuerlig innsats fra erfarne piloter og ATCer.

I tillegg til dette kurset, tilbyr Bli Intensive Aviation Engelsk kurs til luftfart studenter som krever ICAO nivå 4, samt til lukkede grupper fra forskjellige land. Dette kurset tar totalt fire uker, 30 x 50 minutter per uke. Vi anbefaler dette kurset til studenter som for tiden er på B1 (Intermediate) Level.

Koste

Aviation

Nye kurs:

ELP-kurs: ELP-kurs: Et intensivt kurs (5 dager) designet for å utstyre engelsksprogkunnskaper med de ferdighetene som kreves for effektiv og nøyaktig vurdering av språkferdigheter i luftfartsindustrien.

Generell informasjon:

  • Maksimalt 8 studenter per klasse (unntatt for lukkede grupper)
  • Klasser løper mandag - fredag ​​9:00 - 12:40 og ettermiddag klasser fra 13:30 - 15:00
  • En leksjon er lik 50 minutter om morgenen og 45 minutter om ettermiddagen
Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by Bay Language Institute »

Last updated October 21, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2019
Duration
4 uker
Heltid studier
Pris
280 EUR
per uke.
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato