Kurs på moderne kulinariske teknikker og nyskapende teknologi

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Kurs på moderne kulinariske teknikker og nyskapende teknologi

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

NYE TEKNIKER OG TEKNOLOGISKE INNOVASJONER AV MODERNE KUISINE

De spesialiserte kursene på moderne kulinariske teknikker og nyskapende teknologi holdes i hovedkvarteret til ICIF - Italian Culinary Institute for Foreigners, i Costigliole d'Asti, i en moderne bygning med laboratorier utstyrt med toppmoderne utstyr og teknologi.

Kurset er adressert til fagfolk i kulinariske industrien, italienere og utlendinger, som ønsker å utdype sin kunnskap om de spesifikke emnene eller forbedre sine ferdigheter på de nye teknikkene for moderne mat og de teknologiske innovasjonene som brukes til det .

Programmet i dette kurset fokuserer på innovative emner og teknikker som molekylær mat, vakuumlaging , lavtemperaturlaging og bruk av Pacojet . Det inkluderer også leksjoner om sensorisk og organoleptisk analyse, som for eksempel en smaksprøve med ONAF-ekspert (National Organization of Cheese Taster) og utstilling av en meny av en Michelin-stjerne Chef .

Kurset har en varighet på 3 dager, og den er opprettet spesielt for fagfolk som ikke kan være borte fra jobb i lang tid. Programmets fleksibilitet gir mulighet til å kjøpe enkeltdager på kurset basert på de foretrukne emnene.

Kurset holdes på italiensk av lærerne våre, som vil bli støttet av engelsktalende tolker .

VARIGHET

  • 3 dager med teoretiske og praktiske leksjoner, fra mandag til torsdag på skolens hovedkvarter

Eller:

  • Enkeltdager med leksjoner valgt fra programmet

SERTIFIKAT

  • ICIF sertifikat ved gjennomføring av emnet

PROGRAM

Alle leksjonene holdes av anerkjente eksperter i sektoren

mandag
  • Molekylært kjøkken (matlaging demo)
tirsdag
  • Teknologisk kulinariske innovasjoner (Cooking demo: vakuumkoking, lavtemperaturlaging og Pacojet )
onsdag
  • Michelin-stjerne kokk (matlaging demo)
  • Teoretisk leksjon og smaksprøve på italiensk PDO-ost (med en ONAF ekspert)
  • Middag i en lokal restaurant med Michelin-stjerne

AVGIFT

  • 3-dagers kurs: 1.000,00 €
  • Enkelt dager selvfølgelig:
    • 1 ° eller 2 ° dag av kurset € 350,00 (inkluderer lunsj i skolens kantine)
    • 3 ° dag på kurset 400,00 € (inkluderer lunsj i skolens kantine og middag i en restaurant med Michelin-stjerne)

Gebyret for hele kurset inkluderer:

  • 3 overnattinger på ICIF guesthouse i små 2 soverom leiligheter med enkeltrom, tomannsrom eller tremannsrom og ett bad
  • Innsjekking på søndag ettermiddag og utsjekking torsdag morgen
  • Velkomstmiddag ved ankomst på søndag på ICIF Training Restaurant "La Barbera" i slottet Costigliole d'Asti.
  • Frokost fra mandag til onsdag
  • Måltider (lunsj og middag) i skolen kantine fra mandag til onsdag
  • En komplett kokkens uniform med instituttets logo: jakke, bukser, forkle og papirhue
  • Bistand med Student Visa-søknadsprosedyren (om nødvendig)

TILLEGGSTJENESTER

  • Gruppebuss overføring fra Milano Malpensa flyplass til Costigliole d'Asti, pris: € 50
  • Bistand ved kjøp og aktivering av et nytt SIM-kort
  • Bistand og organisering av mat og vin turer og fritidsaktiviteter
  • Bistand og organisering av overføringer for næringsmiddelhendelser og messer
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Italiensk


Sist oppdatert September 29, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 28, 2019
Juni 17, 2019
Duration
Varighet
1 - 3 dager
Heltidsstudier
Price
Pris
1,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Italia - Turin, Piedmont
Studiestart : Jan. 28, 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Juni 17, 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Sept. 9, 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 28, 2019
Italia - Turin, Piedmont
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Juni 17, 2019
Italia - Turin, Piedmont
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Sept. 9, 2019
Italia - Turin, Piedmont
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Videoer

ICIF Course on Modern Culinary Techniques and Innovative Technology