Read the Official Description

NYE TEKNIKER OG TEKNOLOGISKE INNOVASJONER AV MODERNE KUISINE

De spesialiserte kursene på moderne kulinariske teknikker og nyskapende teknologi holdes i hovedkvarteret til ICIF - Italian Culinary Institute for Foreigners, i Costigliole d'Asti, i en moderne bygning med laboratorier utstyrt med toppmoderne utstyr og teknologi.

Kurset er adressert til fagfolk i kulinariske industrien, italienere og utlendinger, som ønsker å utdype sin kunnskap om de spesifikke emnene eller forbedre sine ferdigheter på de nye teknikkene for moderne mat og de teknologiske innovasjonene som brukes til det .

Programmet i dette kurset fokuserer på innovative emner og teknikker som molekylær mat, vakuumlaging , lavtemperaturlaging og bruk av Pacojet . Det inkluderer også leksjoner om sensorisk og organoleptisk analyse, som for eksempel en smaksprøve med ONAF-ekspert (National Organization of Cheese Taster) og utstilling av en meny av en Michelin-stjerne Chef .

Kurset har en varighet på 3 dager, og den er opprettet spesielt for fagfolk som ikke kan være borte fra jobb i lang tid. Programmets fleksibilitet gir mulighet til å kjøpe enkeltdager på kurset basert på de foretrukne emnene.

Kurset holdes på italiensk av lærerne våre, som vil bli støttet av engelsktalende tolker .

VARIGHET

  • 3 dager med teoretiske og praktiske leksjoner, fra mandag til torsdag på skolens hovedkvarter

Eller:

  • Enkeltdager med leksjoner valgt fra programmet

SERTIFIKAT

  • ICIF sertifikat ved gjennomføring av emnet

PROGRAM

Alle leksjonene holdes av anerkjente eksperter i sektoren

mandag
  • Molekylært kjøkken (matlaging demo)
tirsdag
  • Teknologisk kulinariske innovasjoner (Cooking demo: vakuumkoking, lavtemperaturlaging og Pacojet )
onsdag
  • Michelin-stjerne kokk (matlaging demo)
  • Teoretisk leksjon og smaksprøve på italiensk PDO-ost (med en ONAF ekspert)
  • Middag i en lokal restaurant med Michelin-stjerne

AVGIFT

  • 3-dagers kurs: 1.000,00 €
  • Enkelt dager selvfølgelig:
    • 1 ° eller 2 ° dag av kurset € 350,00 (inkluderer lunsj i skolens kantine)
    • 3 ° dag på kurset 400,00 € (inkluderer lunsj i skolens kantine og middag i en restaurant med Michelin-stjerne)

Gebyret for hele kurset inkluderer:

  • 3 overnattinger på ICIF guesthouse i små 2 soverom leiligheter med enkeltrom, tomannsrom eller tremannsrom og ett bad
  • Innsjekking på søndag ettermiddag og utsjekking torsdag morgen
  • Velkomstmiddag ved ankomst på søndag på ICIF Training Restaurant "La Barbera" i slottet Costigliole d'Asti.
  • Frokost fra mandag til onsdag
  • Måltider (lunsj og middag) i skolen kantine fra mandag til onsdag
  • En komplett kokkens uniform med instituttets logo: jakke, bukser, forkle og papirhue
  • Bistand med Student Visa-søknadsprosedyren (om nødvendig)

TILLEGGSTJENESTER

  • Gruppebuss overføring fra Milano Malpensa flyplass til Costigliole d'Asti, pris: € 50
  • Bistand ved kjøp og aktivering av et nytt SIM-kort
  • Bistand og organisering av mat og vin turer og fritidsaktiviteter
  • Bistand og organisering av overføringer for næringsmiddelhendelser og messer
Program taught in:
Engelsk
Italiensk

See 6 more programs offered by Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF »

Last updated September 29, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Juni 17, 2019
Sept. 9, 2019
Duration
1 - 3 dager
Heltid studier
Pris
1,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdato
Juni 17, 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 9, 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline

Juni 17, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Sept. 9, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato

ICIF Course on Modern Culinary Techniques and Innovative Technology