Kurs

Det finnes en rekke ulike typer kurs: fra nettbaserte kurs til sommerkurs og intensivkurs. Studenter velger å ta kurs av mange ulike grunner: noen ganger som en overgang mellom ulike faser av akademiske studier, andre ganger for å få ytterligere faglig opplæring og kvalifikasjoner. Det finnes kurs på et bredt spekter av fagområder, fra kosmetikk til tekniske fag, mat og drikke til juss, biologi til mote. Mengden ulike kurs kan virke overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære kursene som er listet opp nedenfor.

Nye kurs

English Communication School Malta

Kurs: Aspiring Professional Program

Oktober 15, 2018
Tilbys om ettermiddagen, gir disse leksjonene yngre studenter eksponering for engelsk som brukes på arbeidsplassen og et første skritt i å utvikle sin faglige identitet. Kursmaterialet fokuserer på det grunnleggende, for eksempel å skrive personlige uttalelser, lage et CV og grunnleggende intervju ferdigheter.

Manchester Central School of English

Kurs: Business English

Oktober 15, 2018
Business English kurset på MCSE er designet for å gi studentene det praktiske ferdigheter og kommunikasjonsnivå som kreves for å lykkes i et engelsktalende, internasjonalt forretningsmiljø.

Cebu International Academy

Kurs: Business English Course

Oktober 8, 2018
Business English Course tar sikte på å samle både essensielle og sofistikerte engelsk ved å lære ordene og uttrykkene som brukes i virksomheten og utføre ulike oppgaver ved å bruke dem. Studentene får også en mulighet til å øke sin kommunikative tillit ved å styrke sine generelle ferdigheter som trengs for å møte utfordringene ved å bruke engelsk i næri… [+]ngslivet fra å sette profesjonelle meninger ut, forstå arbeidsstyringsdokumenter, kjenne seg til markedsføringsbetingelser, forberede dokumenter, presentere, konstruere e-post og så videre. [-]

Universiteter i Norge

Endre lokasjon

Hvilke typer kurs kan jeg velge mellom?

Velkommen til siden hvor du kan oppdage læring gjennom korte kurs, nettbaserte kurs, fjernundervisningskurs, eller bedriftsøkonomiske kurs. Noen velger å starte med et av de korte kursene, og jobbe seg opp mot en sertifisering eller grad. Kontorledere ønsker kanskje å gi sine ansatte et av våre karrieretreningskurs for å øke de ansattes kunnskap og ferdigheter. Enten du ønsker å gå inn i forretningsdrift og finans, jobbe med en høyere grad, eller bare friske opp noen ferdigheter, kan du finne et kurs som passer dine behov!


Korte kurs

Noen foretrekker å ta de kortere kursene. Korte kurs er utformet for å utvikle spesifikke ferdigheter i områder som Design, Pedagogikk, Data, Tekniske fag, Psykologi, og mange fler. Korte kurs varierer i lengde, men de fleste fullføres i løpet av et par dager, noen korte uker, eller måneder. For eksempel kan noen som er interessert i datateknologi eller IT ta noen korte kurs eller jobbe mot et sertifikat.

Korte kurs kan også passe deg som har solid bakgrunn på et bestemt felt, men som trenger litt intensiv trening for å styrke spesifikke ferdigheter, som for eksempel informasjonsteknologi, pedagogikk, eller noe annet, og ønsker å se resultater på dette området i løpet av noen korte uker eller mindre.


Nettbaserte kurs

Nettbaserte kurs er utformet for å passe yrkesaktive med tett skjema og bedrifter som ønsker å tilby de ansatte utdannings- og opplæringsmuligheter, samtidig som de opprettholder sin vanlige arbeidshverdag. Å ta et kurs over internett gjør at du kan jobbe i ditt eget tempo og når det passer best for deg. Noen av disse kursene gir deg muligheten til å fullføre sertifiseringer på ulike fagområder ganske raskt. Noen er svært spesifikke, mens andre er mer generelle. Bedrifter kan velge å melde noen av sine ansatte opp til et nettbasert kurs for å gi dem en sertifisering bedriften trenger at de ansatte har. Det kan også være for å gi dem verdifull kompetanse på et spesifikt område som bedriften har bruk for. Det finnes hundrevis av kurs å velge mellom på denne siden, så kikk gjerne gjennom de ulike kurstilbudene!


Fjernundervisning

På samme måte som med nettbaserte kurs, kan man med fjernundervisning enten ta en hel utdanning, eller bare et kurs eller to, avhengig av hva man trenger og egne karriereplaner. Start forsiktig og legg etterhvert til flere fjernundervisningskurs når du har tid! Fjernundervisningskurs tilbys på mange ulike felt, for eksempel bedriftsøkonomi, juss, psykologi, og teknologi.

 

NOEN POPULÆRE KURSKATEGORIER


1. Kurs i psykologi

Psykologi
er studiet av sinn og atferd, hvorfor mennesker handler som de gjør og teorier rundt barns utvikling. En studie i psykologi gjør deg kvalifisert til å arbeide med fokus på menneskelig atferd, for eksempel som klinisk psykolog, rådgiver, sosialarbeider, forsker og i en rekke andre yrker. På dette feltet er det høy etterspørsel og det vil antagelig bare øke i takt med behovet for å forstå hva som motiverer mennesker og hvorfor vi oppfører oss som vi gjør. Med en psykologiutdannelse kan man til og med jobbe på felt som idrett, underholdning og reklame.

Kurs i psykologi behandler motivasjoner for menneskelig adferd, teorier om menneskelig utvikling, eksperimentell psykologi og mye annet. Å ta denne typen kurs gir deg en solid faglig bakgrunn som gir deg kunnskaper i psykologi du kan bygge videre på, du kan også kombinere dem med andre typer kurs og studieprogram.


2. Kurs i juss

Det juridiske fagområdet tar for seg både nasjonal og internasjonal lovgiving, og gjør deg rustet til å ta fatt på en karriere innen rettsvitenskap. Ulike institusjoner vi representerer tilbyr kurs som omhandler juridisk kommunikasjon, samt andre viktige juridiske fagområder. En karriere innen juss kan bli ganske lukrativ, du kan arbeide som advokat ved en privat praksis, som juridisk konsulent, advokatassistent, og i mange andre stillinger. Den som er interessert i det mangfoldige juridiske fagfeltet kan begynne med noen kortere kurs, før de går over på et helhetlig jussprogram.


3.Kurs i bedriftsøkonomi

Det finnes en rekke spesifikke kurs i bedriftsøkonomi, og arbeidsgivere har ofte stor nytte av å la sine ansatte ta slike kurs. Noen kurs tar for seg hvordan man oppdager og hjelper frem ledertalenter blant de ansatte, i tillegg til hvordan man forbedrer de ansattes prestasjoner på jobb og øker foretakets inntjeningsmuligheter. Disse kursene og mange andre er en god måte å øke fortjenesten på, ved å videreutdanne de ansatte. Kursene kan benyttes som en "forbedringsplan," ved å gi de ansatte muligheten til å utvikle seg, gagner man hele bedriften.

 

Fordeler

Det er en mengde fordeler ved å ta et kurs. Ikke bare gir det travle yrkesaktive fagfolk muligheten til å utdanne seg videre i sin egen takt, det gjør også at arbeidsgivere får gitt personalet videre utvikling og ytterligere opplæring, slik at de på best mulig måte møter bedriftens ulike behov.

Det gir også travle foreldre eller andre i lignende situasjoner muligheten til å velge selv hvor mye de ønsker å studere og når, utifra sine egne ønsker. Arbeid mot en mastergrad eller en annen grad på høyere nivå, en sertifisering, eller bare nye ferdigheter på et fagområdet du ønsker å vite mer om.

Fjernundervisning er blitt en attraktiv internasjonal portal som oppfordrer folk i alle samfunnslag, fra ulike nasjoner og med ulik bakgrunn til å se gjennom et omfattende utvalg kurs, og arbeide i sitt eget tempo for å nå sine karrieremål.


Ulikheter i varighet og kostnad

På denne siden vil du finne et bredt utvalg av universiteter, høyskoler og fagskoler å velge mellom. Kikk gjennom de forskjellige tilbudene og sammenlign kostnader. Du vil ganske sikkert finne noe som passer ditt budsjett og dine behov.

Du vil finne en mende kurs du kan ta, uansett om du kun ønsker å ta ett kurs, eller om du ser for deg en hel grad. Du kan finne et kurs i alt fra bedriftsøkonomi kommunikasjon regnskap og markedsføring til juss rådgivning hotelledelse fotografi og kunst!